Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban, intrebat daca se deschid bisericile: Sub nicio forma!. Cum ramane cu lingurinta de impartasanie

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, intrebat daca se deschid bisericile: Sub nicio forma!. Cum ramane cu lingurinta de impartasanie

Desi Romania va iesi vineri din starea de urgenta, premierul Ludovic Orban a exclus posibilitatea ca slujbele religioase sa se oficieze in incinta bisericilor. Preotii vor face slujbe in curtea locasurilor, cu respectarea conditiilor de distantare sociala. continuă pe Adevărul

Orban, intrebat daca vor exista sanctiuni pentru cei care nu poarta masca: Cu siguranta va exista in timp o sanctiune

Premierul Ludovic Orban anunta ca va exista in timp o sanctiune pentru cei care nu vor respecta regula privind obligativitatea purtarii mastii dupa data de 15 mai, el spunand ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa poate masca de protectie, iar angajatori sa le asigure salariatilor.

Premierul Orban refuza slujbele in interiorul bisericilor: Sub nicio forma

Premierul Ludovic Orban a declarat ca slujbele religioase nu se vor putea tine in interiorul biseric.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Sub nicio forma nu vor fi organizate slujbele in interiorul bisericilor Premierul a anuntat reguli stricte pentru transportul in comun si la locul de munca

Ludovic Orban a anuntat ca, odata cu trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, vor intra in vigoare noi reglementari privind transportul public, desfasurarea activitatii in diverse sectoare ale.

Orban, referitor la organizarea slujbelor religioase in interiorul bisericilor: Asta sub nicio forma!

Premierul Ludovic Orban spune ca, dupa 15 mai, slujbele religioase nu se vor tine sub nicio forma in interiorul bisericilor.

Orban, intrebat daca se teme ca ministrii vor fi ridicati de procurori: Pentru ce? Sunt oameni cinstiti

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, la Targu-Mures, daca se teme ca ministrii din Cabinetul sau vor fi vizati de anchete penale dupa terminarea starii de urgenta, ca urmare a masurilor luate in timpul pandemiei.

Ludovic Orban a dezvaluit ce va face Guvernul daca CCR va declara neconstitutionala legislatia referitoare la starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit care va fi strategia Guvernului in situatia in care CCR va declara neconstitutionala pe data de 13 mai, legislatia referitoare la starea de alerta. in acest sens,.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

LUDOVIC ORBAN, LA CONSILIUL NATIONAL TRIPARTIT: Posibila emitere de Comisia Europeana a corona-bonds-urilor, o importanta sursa de finantare

Guvernul are o incertitudine privind resursele financiare suplimentare pe care le poate accesa de la nivel european, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei Consiliului National Tripartit, in care alaturi de sindicate si patronate, membrii Executivului dezbat masurile pentru relansarea economiei nationale dupa 15 mai.

LUDOVIC ORBAN, LA CONSILIUL NATIONAL TRIPARTIT: Posibila emitere a corona-bonds-urilor, o importanta sursa de finantare

Guvernul are o incertitudine privind resursele financiare suplimentare pe care le poate accesa de la nivel european, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei Consiliului National Tripartit, in care alaturi de sindicate si patronate, membrii Executivului dezbat masurile pentru relansarea economiei nationale dupa 15 mai.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )