Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, intrebat daca se va prezenta la referendum pentru familia traditionala: Sigur ca voi merge (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, intrebat daca se va prezenta la referendum pentru familia traditionala: Sigur ca voi merge (VIDEO)

Presedintele PNL nu adera la indemnurile de boicotare a referendumului pentru familia traditionala sustinute de mare parte din opozitia din Romania. Acesta a raspuns foarte categoric ca va participa la. continuă pe B1

Referendum pentru familia traditionala. La ce intrebare vor raspunde romanii?

Guvernul a decis, marti, ca referendumul pentru familia traditionala sa aiba loc timp de doua zile , week-end-ul 6-7 octombrie. Care este intrebarea stabilita de Executiv?.

Referendum pentru familia traditionala |Romania, inclusa de Joe Biden in randul statelor care calca in picioare drepturile omului: Discriminarea impotriva oricarei persoane e pur si simplu de neacceptat (VIDEO)

Intr-un discurs sustinut la o cina de gala a Human Rights Campaign, cea mai mare organizatie din SUA pentru apararea drepturilor homosexualilor, fostul vicepresedinte american in mandatele lui Barack Obama, Joe.

Ludovic Orban, audiat la DNA: Liderul PNL a dat explicatii dupa plangerea depusa de Viorel Catarama (VIDEO)

UPDATE:Ludovic Orban a condamnat la iesirea de la audierea decizia lui Viorel Catarama de a trimite spre DNA o problema de partid. Daca domnul Catarama crede ca isi poate rezolva situatia din partid.

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala: Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romniei n forma adoptata de Parlament?

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei. Oficial Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura in doua zile, 6 si 7 octombrie .

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala. Guvernul a decis alocarea a 163,7 milioane de lei pentru scrutinul care se va desfasura pe 6 si 7 octombrie

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei.

Ludovic Orban, despre inscrierea lui Crin Antonescu in cursa pentru euroalegeri: Este o candidatura puternica, ma bucur ca a luat decizia de a se implica

Liderul PNL Ludovic Orban sustine candidatura lui Crin Antonescu la alegerile europarlamentare, spunand ca experienta politica a acestuia il face un candidat puternic si are sanse sa ajute Romania din Parlamentul European.

Ludovic Orban, audiat la DNA dupa plangerea facuta de Viorel Catarama

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a fost audiat in calitate de martor joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar deschis la sesizarea lui Viorel Catarama.

Ludovic Orban, audiat la DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat astazi la Directia Nationala Anticoruptie.

Ludovic Orban, audiat la DNA ca martor din cauza unei sesizari a lui Viorel Catarama

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat mai bine de o ora la DNA, in calitate de martor, in baza unei sesizari a lui Viorel Catarama.

Ludovic Orban, audiat la DNA: Liderul PNL da explicatii dupa plangerea depusa de Viorel Catarama

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va fi audiat miercuri la sediul DNA unde urmeaza sa dea explicatii in dosrul deschis dupa Viorel Catarama a depus plangere penala pe numele liderului liberal si altor 15 membri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )