Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban: Iulian Iancu e omul Gazprom, vrea sa torpileze proiectul BRUA

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Iulian Iancu e omul Gazprom, vrea sa torpileze proiectul BRUA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe deputatul PSD Iulian Iancu, cel care conduce Comisia pentru Industrii si servicii a Camerei Deputatilor, ca este omul Gazpro si ca incearca sa torpileze BRUA, un proiect esential pentru viitoarele exploatari de gaze naturale din Marea Neagra. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Deputatul PSD Iulian Iancu este omul Gazprom. Torpileaza reducerea dependentei de gazul rusesc

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la Adevarul Live, ca deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisie pentru Industrii si servicii din Camera Deputatilor, face jocurile companiei rusesti Gazprom in Parlamentul Romaniei.

Iancu il da in judecata pe Ludovic Orban

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat astazi il va actiona in judecata pe Ludovic Orban, presedintele PNL, care l-a acuzat public ca este omul Gazprom.

Ludovic Orban: Daca Vasile Blaga va vrea sa-si exercite pozitia de membru cu drept de vot in BPN, e bine-venit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca fostii presedinti ai partidului alesi de congres sunt membri ai Biroului Politic National BPN), iar daca Vasile Blaga doreste sa-si exercite aceasta calitate, este bine-venit oricand.

Surse. Ludovic Orban trece la executii in PNL: demite un lider liberal care a facut blat cu PSD

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat in sedinta de luni a conducerii partidului, faptul ca il va demite pe Florin Alexe, presedintele PNL Sector 3, de la sefia organizatiei, motivul fiind apropierea acestuia PSD, potrivit unor surse politice. Pe scurt, Orban ia prima masura impotriva celor care fac blat cu partidul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si ALDE au blocat marti in Parlament dezbaterea motiunii simple pe Energie depusa de PNL: Bolsevici ce blocheaza abuziv Opozitia in drepturile ei fundamentale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica decizia de marti a conducerii Camerei Deputatilor de a nu trimite plenului spre dezbatere motiunea simpla depusa de liberali pe domeniul energiei, el denuntand un precedent periculos, un atac impotriva democratiei, respectiv negarea dreptului Opozitiei parlamentare de a se exprima critic la adresa Guvernului.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Ludovic Orban: Sunt solidar cu protestele de strada impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la manifestatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )