Libnet.ro
UNICEF

15:30

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: PPE va arata ca este pregatit sa continue programul de dezvoltare a Europei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Sibiu,ca la reuniunea Partidului Popular European PPE) se va defini o viziune clara asupra viitorului Europei si ca va pregati un program de asigurare a unei Europe unite.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

LUDOVIC ORBAN: Romanii au glontele de argint cu care pot rapune dracii rosii la vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus participantilor la mitingul electoral de ieri, de la Suceava, ca trebuie sa fie pregatiti pentru confruntarea cu un ''adversar pervers '' la alegerile care urmeaza si ca trebuie ''sa rapuna dracii rosii '' mergand la vot si punand stampila pe sageata liberala.

Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la reuniunea BEx al PNL, iar joi la Summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European PPE).

Ludovic Orban: PNL sustine adoptarea revizuirii Constitutiei ca urmare a publicarii motivarii CCR pe initiativa cetateneasca Fara penali (VIDEO)

Liberalii au decis luni, in sedinta Biroului Executiv sa sustina adoptarea revizuirii Constitutiei conform propunerilor din initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice. PNL a.

Iohannis, despre neinvitarea premierului la Summit-ul de la Sibiu: Discutia este una putin artificiala / Nu sunt prevazute evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis spune ca Viorica Dancila nu poate fi invitata la Summit-ul de la Sibiu deoarece reprezentantul Romaniei in Consiliul European este presedintele tarii, iar la summit nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. El a mai afirmat ca discutia este una putin artificiala si izvorata din faptul ca nu se cunoaste prea bine arhitectura constitutionala a Romaniei. Summitul sefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai asteptat eveniment politic european in perioada detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE.

Iohannis, despre declaratia Sorinei Pintea: Daca avem un partid si un guvern care fac parte din categoria enuntata de dansa, ar face bine cu totii sa plece acasa si sa ne lase sa ne construim viitorul fara infractori

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, la Sibiu, declaratia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit careia suntem un popor de infractori. Seful statului a spus ca, daca avem un partid si un guvern care fac parte din categoria enuntata de ministrul Sanatatii, poate ar face bine cu totii sa plece acasa si sa ne lase sa ne construim viitorul fara infractori.

IOHANNIS, DESPRE OUG PE REFERENDUM: Sper ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la referendum, ca spera ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa care nu este pur tehnica si necesara.

Iohannis, despre ordonanta privind referendumul: De regula, pesedistii fac aceste lucruri pentru a crea un oarecare avantaj pentru partid. Sper sa se abtina Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la referendum, ca spera ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa care nu este pur tehnica si necesara, ci vizeaza crearea unui avantaj pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )