Libnet.ro
UNICEF

08:30

LUDOVIC ORBAN: Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114

Orban: Vom sustine abrogarea pe rand a fiecarui articol din OUG 114 Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114/2018 daca aceasta va trece de Camera Deputatilor, a anuntat, ieri, Ludovic Orban, presedintele PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban a facut anuntul: Cand vor prezenta liberalii LISTA pentru alegerile europarlamentare(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca liberalii vor vora joi lista pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Vom audia candidatii care s-au.

LUDOVIC ORBAN: Dragnea si Tariceanu distrug economia Romaniei

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca alianta PSD- ALDE actioneaza parca dupa un plan elaborat de inamici ai Romaniei cu scopul de a pune pe butuci economia Romaniei. Orban afirma ca infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare este o megaescrocherie prin care se urmareste punerea sub control politic a celor mai profitable companii.

Ludovic Orban: Lumea s-a saturat de Tudorel Toader. Guvernul nu poate sa dea ordonanta privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Executivul Dancila nu va adopta o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea, cel putin in.

Ludovic Orban critica `ordonanta lacomiei`: Este o aberatie de la cap la coada, o OUG a prostiei si a habarnismului guvernamental (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat dur Ordonanta de Urgenta 114, cunoscuta drept ordonanta lacomiei, precizand ca aceasta va avea consecinte greu de reparat. Este ordonanta prostiei si a.

Ludovic Orban: PNL declara razboi total Guvernului. Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie pana astazi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca formatiunea pe care o conduce va declara razboi total impotriva proiectului de infiintare a Fondului Suveran de Investitii si sustine ca acest fond e o pusculita cu bani pentru PSD si ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )