Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban: Multi isi imagineaza ca recalcularea pensiilor inseamna cresterea pensiilor. Nu!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Multi isi imagineaza ca recalcularea pensiilor inseamna cresterea pensiilor. Nu!

Liderul PNL, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat marti ca ar trebui sa se revina la sistemul de crestere a pensiilor la 1 ianuarie si considera o aberatie realizarea de legi care prevad cresteri de pensii si salarii pe mai multi ani: Este o aberatie sa te apuci sa faci legi in care sa prevezi ca pe patru ani, cinci ani, sase ani, eventual pe 100 de ani. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa se revina la sistemul de crestere a pensiilor de la 1 ianuarie

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat astazi ca ar trebui sa se revina la sistemul de crestere a pensiilor la inceputul anului si a apreciat drept o aberatie realizarea de legi care sa prevada cresterea pensiilor si a salariilor pe mai multi ani.

Ludovic Orban, despre legea PSD privind majorarea pensiilor: E o aberatie sa faci lege in care sa prevezi pe 4-5-6 ani. De ce PSD nu au prevazut cresterea pensiilor pe 100 de ani? (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PNL, a declarat, marti, ca pensile ar trebui recalculate pe baza contributivitatii. A mai punctat, de asemenea, ca eventualele majorari de pensii ar.

Ludovic Orban: Mediul de afaceri vrea o Lege a lobby-ului. Daca avem deschiderea partenerilor de coalitie, sustinem un astfel de proiect (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PNL, a declarat marti, dupa o discutie cu reprezentantii IMM-urilor, ca mediul de afaceri isi doreste o Lege a lobby-ului, care sa fluidizeze.

De ce i-a cerut demisia Rares Bogdan lui Ludovic Orban. Planul secret din PNL s-a aflat

Dupadebarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea guvernului, au aparut disensiuni si reprosuri in interiorul PNL. Cel mai vhement critic al fostului premier este fostul jurnalist, Rares Bogdan, care a facut afirmatii dure la adresa acestuia. Analistii politici si-au pus intrebarea de unde aceste reactii dure si chiar cererea demisiei lui Orban, din partea acestuia.

LUDOVIC ORBAN: Sa desavarsim Unirea prin a da Moldovei infrastructura de transport conectata european, iar investitiile sa treaca Carpatii

Unirea trebuie desavarsita prin a da Moldovei o infrastructura de transport care sa-i asigure conectarea la toate coridoarele de transport european, astfel incat dezvoltarea economica a regiunii sa aiba o baza solida, iar investitiile sa treaca Carpatii, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, astazi, la ceremoniile organizate la Focsani cu ocazia aniversarii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Dovezi de iubire politica profunda in PNL. Ludovic Orban, probabil cel mai bun presedinte, va castiga, probabil, in fata lui Rares Bogdan

Scandalul din PNL dintre contestatarii actualului presedinte Ludovic Orban si liberalii grupati in jurul europarlamentarului Rares Bogdan reprezinta o realitate incontestabila iar deznodamantul acestei situatii tensionate se va scrie, cel mai probabil, la viitorul congres al formatiunii.

Ludovic Orban: Din ceea ce stiu eu, nu exista nicio crestere de taxe si impozite. Constructia bugetului se realizeaza. Nu e o intarziere

Ludovic Orban a declarat ca nu vor fi cresteri de taxe si impozite iar construirea bugetului pentru 2021 nu este in intarziere, insa intr-un Guvern de coalitie discutiile sunt mai complexe. Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat ca are incredere ca Executivul va trimite in cel mai scurt timp proiectul legii bugetului de stat si proiectul legii bugetului asigurarilor sociale in Parlament.

Ludovic Orban: BPN-ul va fi convocat dupa evaluarea candidaturilor. Am facut o comisie care analizeaza propunerile de secretari de stat si sefii de agentii

Ludovic Orban a explicat de ce intarzie convocarea Biroului Politic National, adica a conducerii PNL, pentru validarea secretarilor de stat, precizand ca inca sunt evaluate candidaturile venite de la organizatiile din teritoriu.

Ludovic Orban: Este dreptul organizatiilor sa desemneze reprezentanti in functiile de demnitate publica ale PNL. Premierul si ministrii vor fomula propunerile de secretari generali (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a precizat ca dreptul de a desemna reprezentanti in functiile de demnitate publica repartizate liberalilor le apartine organizatiilor. Premierul si ministrii sunt cei care vor.

Ludovic Orban: PNL va avea 23 de prefecti, USR-PLUS 14, iar UDMR 5

PNL va avea 23 de prefecti si 47 de subprefecti, USR-PLUS va avea 14 prefecti si 28 de subprefecti, iar UDMR va avea cinci prefecti si 10 subprefecti, a anuntat Ludovic Orban, presedintele liberalilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )