Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului este sa majoreze pensiile. Majorarea se va face pe baza unor analize care va fi finalizata in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca, in cursul acestei saptamani va fi finalizata analiza cu privire la procentul cu care ar urma sa fie majorat punctul de pensie. intrebat daca se confirma.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

Ludovic Orban spune ca pandemia de COVID-19 nu a lasat prea multa lume fara locuri de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca, potrivit datelor din REVISAL, la data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numarul de angajati cu contracte de munca a fost mai mic cu doar 648. Orban, invitat la B1TV, a spus ca stirile care vorbesc de sute de mii de locuri de munca pierdute ar trebui fundamentate mai bine.

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

Orban anunta restrictii privind orarul pentru toate tipurile de evenimente organizate la terase. CNSU se intruneste sambata

Premierul Ludovic Orban a anuntat impunerea unor restrictii privind orarul pentru toate tipurile de evenimente care sunt organizate la terase, decizia urmand sa fie luata sambata, la videoconferinta membrilor Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Premierul Ludovic Orban: Restrictiile de orar, valabile pentru toate tipurile de evenimente de la terase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca restrictiile de orar vor fi valabile pentru toate tipurile de evenimente care se organizeaza la terase. Prim-ministrul a adaugat, tot atunci, ca va avea loc o.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Programul teraselor ar putea fi redus in Capitala si alte judete! Ludovic Orban: inchiderea lor la ora 23.00 le va face bine oamenilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, condus de Ludovic Orban, discuta sambata, daca este necesara sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atat despre destinatii de vacanta, precum litoralul si zonele de munte, dar si Bucurestiul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )