Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Obiectivul real al PSD este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Obiectivul real al PSD este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Timisoara, ca este convins ca PSD are pregatite anumite amendamente la legile justitiei pe care le va introduce in camera decizionala pe ultima suta de metri, adica noaptea ca hotii. Orban spune ca obiectivul real al partidului de guvernamant este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori, de judecatori, sa poata sa fure linistiti in continuare. continuă pe Adevărul

De noua luni un clan primitiv a pus stapanire pe Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a numit coalitia PSD-ALDE un clan primitiv care, de noua luni, a pus mana pe Romania si i-a indemnat pe liberali sa respinga in corpore pachetul de masuri fiscale anuntat de Guvern care vizeaza transferul contributiilor, impozitul pe cifra de afaceri, split TVA si taxa de 2,25% pentru angajatori.

Ludovic Orban il someaza pe Liviu Dragnea sa il excluda din partid pe Serban Nicolae, dupa ce senatorul PSD a spus ca partizanii anticomunisti din munti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere presedintelui PSD, Liviu Drganea, printr-o scrisoare deschisa, sa il excluda imediat pe Nicolae Serban din partid pentru afirmatiile revoltatoare si denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din Romania. Asta, dupa ce senatorul a afirmat luni ca partizanii anticomunisti din munti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei.

Ludovic Orban, catre doua batranele din Teleorman: Am auzit ca sunt fete frumoase aici! (VIDEO)

Intr-un material video care radiografiaza alegerile locale partiale din Teleorman, liderul PNL, Ludovic Orban, apare in cateva ipostaze uluitoare. Dupa ce ii intreaba vessel pe.

Ludovic Orban despre masurile fiscale anuntate de Guvern: Stabilim un plan de actiune ce poate include si proteste in strada

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Oradea, ca partidul pe care il reprezinta va demara o 'ampla' serie de actiuni impotriva masurilor fiscale preconizate de guvernanti, ce ar putea include si proteste in strada, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban cere respingerea in corpore a pachetului de masuri fiscale anuntat de Guvern

Presedinte PNL, Ludovic Orban, a propus joi, la sedinta Biroului Politic National BPN), respingerea de catre liberali in corpore a pachetului de masuri fiscale propus de actuala guvernare, in opinia sa aceste masuri urmand a avea efecte extrem de grave in mediul privat, respectiv distrugerea a sute de mii de firme.

Domnule Dragnea, va somez public sa cereti excluderea imediata a senatorului Serban Nicolae din PSD

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, ii solicita lui Liviu Dragnea, sa ceara excluderea imediata a lui Serban Nicolae din Partidul Social Democrat PSD), pentru afirmatiile revoltatoare si denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din Romania, potrivit unei scrisori deschise catre PSD, remisa Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )