Libnet.ro
UNICEF

06:15

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

COVID-19 |Angajatii din sistemul medical din Constanta vor beneficia de gratuitate la mijloacele de transport in comun

Cadrele medicale, angajatii farmaciilor si persoanele care asigura serviciile de curatenie in unitatile sanitare beneficiaza, incepand cu 6 aprilie, in municipiul Constanta, de gratuitate pe mijloacele de transport public in comun, a informat luni.

CORONAVIRUS |Se schimba modul in care angajatii din Romania isi cheltuiesc banii din beneficiile extra-salariale

Multe dintre companiile locale sunt in aceasta perioada zdruncinate puternic de efectele pandemiei de coronavirus, iar numarul celor care apeleaza la disponibilizari sau trimiteri in somaj tehnic creste de la ora la ora. Sunt insa si companii care au.

Premierul, consultari cu autoritatile locale. Ce au cerut liderii locali Guvernului si cum le-a raspuns Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a desfasurat o runda de consultari cu autoritatile locale din tara, joi, cu privire la proiectul de OUG privind rectificarea bugetara, pentru a evalua impactul epidemiei de co.

Criza COVID-19. Ludovic Orban: La ora actuala, cam 30% din economie este afectata. Continua sa isi reduca activitatea firme, apar noi angajati disponibilizati (VIDEO)

Aproximativ 30% din economia Romanie este afectata, la ora actuala, de criza provocata de efectele pandemiei de COVID-19, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de.

Ludovic Orban, despre OUG privind bugetarii: Unii ar putea lucra 15 zile si apoi sa stea acasa pe 75% din salariu

Premierul Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre Ordonata de Urgenta care-i vizeaza pe bugetari si spune ca s-ar putea lua o masura similara somajului tehnic din privat. Ne-am gandit la un mecanism relativ simplu, in care impartim angajatii in doua jumatate din angajati lucreaza 15 zile, restul de 15 zile urmand sa fie intr-o forma de somaj tehnic platiti la fel cum sunt platiti cei din somaj tehnic, cu 75% - restul de 15 zile vin la munca ceilalti, care au stat in somaj tehnic perioada respectiva, a declarat premierul, la B1 TV. Orban, despre pandemia de coronavirus: Exista tendinta de apropiere de un platou.

Ludovic Orban, noi precizari despre somajul tehnic la stat: Perioada de 15 zile echivaleaza cu perioada de izolare

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, noi precizari cu privire la mecanismul de somaj tehnic destinat angajatilor din sectorul public. De asemenea, va solicit sa analizati proiectul de OUG initiat de doamna.

Ludovic Orban, noi detalii despre somajul tehnic la stat: Se va face o economie de peste 1,2 miliarde lei. Angajatii vor pierde in aceasta perioada sporurile

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit joi seara, intr-o interventie pentru televiziunea publica, faptul ca in urma aplicarii somajului tehnic angajatilor din sectorul public se va face o economie de aproximativ 1,.

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )