Libnet.ro
UNICEF

16:00

LUDOVIC ORBAN: Parlamentarii PNL, mandatati sa sustina candidatura lui Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Parlamentarii PNL, mandatati sa sustina candidatura lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca europarlamentarii liberali au fost mandatati de Biroul Executiv al partidului sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Europarlamentarii liberali au fost mandatati sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca europarlamentarii liberali au fost mandatati de Biroul Executiv al partidului sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Ludovic Orban: PSD a inceput un atac impotriva BNR, incercand sa o acuze de toate relele din domeniul financiar-bancar romanesc. Orice crestere la venit este `mancata` de inflatie

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca PSD a inceput un atac impotriva Bancii Nationale a Romaniei, pe care o acuza pentru toate relele care sun in societatea romaneasca in domeniul fi.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza: PSD a inceput un atac impotriva BNR si o acuza de toate relele din domeniul financiar-bancar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni,ca PSD a inceput un atac impotriva Bancii Nationale a Romaniei BNR), pe care o acuza pentru toate relele care sunt in societatea romaneasca in.

Ludovic Orban, despre BUGETUL pe 2019: PNL vrea finantare pentru CENTURA BUCURESTIULUI (VIDEO)

Pre;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, carealizarea centurii Bucurestiului ar trebui sa fie una dintre prioritatile zero ale actualului Guvern. Finantarea autostrazii de centura a.

LUDOVIC ORBAN: Vom sustine reducerea alocarilor pentru partide

PNL va depune mai multe amendamente la proiectul de buget pe 2019, presedintele partidului, Ludovic Orban, precizand ca liberalii vor sustine, la dezbaterea din Parlament, reducerea subventiilor acordate partidelor politice.

Ludovic Orban: Abrogati OUG 114. Comisia Europeana critica dur ordonanta, spunnd ca ar putea fi reduse investitiile private

PNL cere din nou Guvernului sa abroge Ordonanta lacomiei, a declarat, vineri, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca liberalii au obtinut un draft al raportului elaborat de Comisia Europeana privind economia Romaniei, in care expertii europeni critica in termeni duri prevederile Ordonantei 114, atragand atentia ca investitiile private ar putea fi reduse, pentru ca nerealizarea proiectiilor bugetare initiale ale Guvernului in 2018 ar putea duce la noi taxe si impozite in acest an.

Ludovic Orban, ATAC DEVASTATOR la adresa PSD-ALDE pe tema absorbtiei fondurilor europene: Treziti-va, HABARNISTILOR! Sunteti impotriva romanilor, deci TRADATORI!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD-ALDE, sustinand ca Executivul Dancila este este aproape repetent la fonduri europene. El a afirmat ca miliarde de euro care ar putea sa.

Ludovic Orban: PSD si ALDE au premeditat crima impotriva Pilonului 2 de pensii.Mentinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la disparitia lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe cei din coalitia PSD-ALDE ca au stiut din timp despre efectele OUG 114 si ca, daca aceasta s-ar mentine, s-ar ajunge la disparitia Pilonului 2 de pensii.

Ludovic Orban, vizita misterioasa la sediul DNA

Vizita misterioasa la Directia Nationala Anticoruptie. Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban si-a facut aparitia vineri dimineata la DNA. Orban a intrat grabit, dar vizita nu a fost.

Ludovic Orban, mesaj ferm pentru Guvern: Abrogati OUG 114. Treziti-va in ceasul al 12-lea si renuntati la aceste taxe aberante (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, cere abrogarea ordonantei de urgenta 114 si spune ca mentinerea prevederilor ordonantei ar duce la disparitia Pilonului doi de pensii, dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )