Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban: Pensiile speciale trebuie modificate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Pensiile speciale trebuie modificate

Presedintele PNL, Ludovic Orban a facut un apel, ca in septembrie, in Parlament, sa se inceapa o dezbatere publica pe Legea pensiilor, cu o trimitere directa catre politisti. Nu. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL ataca in contencios administrativ Hotararea de Guvern privind pensiile din grupa I si II

Ludovic Orban, liderul liberalilora anuntat ca PNL ataca in contencios administrativ Hotararea de Guvern nr. 291/2017 care vizeaza pensiile pentru grupele I si II de munca, deoarece actul.

Premierul Tudose despre pensiile speciale: Nu e doar o chestiune de impact bugetar ci si de moralitate. Trebuie sa facem curatenie

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, la Antena 3, ca situatia pensiilor speciale trebuie rezolvata pentru ca este o problema de moralitate, nu numai de impact bugetar.

Ministrul Finantelor: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre scandalul izbucnit ca urmare a acordarii pensiilor speciale. El declarat ca OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la.

E un furt generat tot de PSD! Basescu: Pensiile speciale sunt din contributiile celorlalti pensionari, nu vin din cer!

Decizia PSD si ALDE de a taia din pensiile speciale nu face decat sa curmeze din furtul generat tot de PSD si ALDE, in 2015, a declarat Traian Basescu. Fostul presedinte sustine ca numerosi generali.

Ce prevede ordonanta de urgenta privind pensiile speciale. Documentul, prezentat in exclusivitate la Antena 3

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, documentul ordonantei de urgenta cu privire la pensiile speciale. Potrivit textului OUG, vor fi cuprinse si alte categorii de pensionari speciali, intre care se n.

Sedinta de guvern in care trebuia sa se discute despre OUG privind pensiile speciale, amanata

Sedinta de Guvern in care urma sa fie prezentata Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale a fost amanata, informeaza B1TV. intre timp, tot mai multi angajati din.

Pensiile speciale ale politistilor si militarilor se vor rediscuta, joi, la Guvern. Specialistii din cadrul MAI si MApN pregatesc draftul unei Ordonante in acest sens

Pensiile speciale ale politistilor si militarilor se vor rediscuta in perioada urmatoare. Angajatii de la Interne si de la MApN sunt vizati de un nou proiect legislativ. Stire in curs de actualizare. Citeste si: .

Ministerul Apararii anunta ca pregateste cu Ministerul de Interne draftul ordonantei privind pensiile speciale: Cele doua ministere sunt co-initiatoare

Ministerul Aparare anunta intr-un comunicat ca este co-initiator alaturi de Ministerul de Interne in cazul ordonantei de urgenta pe care Guvernul vrea sa o adopte pentru a diminua pensiile speciale in cazul angajatilor din armata, politie sau servicii secrete. MApN sustine ca in acest moment continua consulstarile cu specialistii din MAI si pregatesc draft-ul actului normativ ce va fi discutat in cadrul Executivului.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca a atras inca de anul trecut atentia ca pensiile speciale votate in Parlament aproape pe banda rulanta sunt ipocrizie electorala exprimata pe spatele.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos a reamintit ca a atras atentia inca din 2016 ca pensiile speciale votate in Parlament pe banda rulanta sunt o ipocrizie electorala. O parte a raului e deja facut, sustine Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )