Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban (PNL): Bugetul este construit pe BANI FALSI. PSD - ALDE condamna Romania la stagnare

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Bugetul este construit pe BANI FALSI. PSD - ALDE condamna Romania la stagnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca bugetul de stat pe anul 2019 este construit pe bani falsi, ceea ce va duce la stagnarea Romaniei. Bugetul a fost adoptat vineri, chiar daca liberalii au. continuă pe B1

Ludovic Orban: PNL isi ia angajamentul de a desfiinta sectia speciala de anchetare a magistratilor, cand va ajunge la guvernare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, face o declaratie-angajament si anunta ca in momentul in care PNL va prelua guvernarea va desfiinta Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor. Orban este de parere.

LUDOVIC ORBAN: Bugetul de stat prezentat de PSD-ALDE condamna Romania la stagnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca liberalii au votat impotriva bugetului de stat prezentat de PSD-ALDE, pentru ca acesta condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani.

Ludovic Orban: Bugetul de stat prezentat de PSD-ALDE condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii au votat impotriva bugetului de stat prezentat de PSD-ALDE, pentru ca acesta condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani.

Orban (PNL): Bugetul PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari. Pune in pericol viata si siguranta fiecarui roman

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, vineri, ca bugetul prezentat de PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari la adresa sigurantei nationale, motiv pentru.

LUDOVIC ORBAN: PSD a inceput un atac impotriva BNR

ACTUALIZARE Presedintele PNL a declarat ca este o tradare a intereselor nationale sa nu sustii un candidat roman pentru o functie asa importanta cum este cea de procuror-sef la Parchetul European. ---- Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, la Digi24, ca PSD a inceput un atac impotriva Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Ludovic Orban face primul pas spre o colaborare cu USR-PLUS: Un posibil partener cu care nu ne batem

Ludovic Orban sustine ca dusmanul actual al PNL este coalitia PSD-ALDE, nu alianta USR-PLUS. in ceea ce priveste alegerile prezidentiale, USR si PLUS ar trebui sa-l sprijine pe Klaus Iohannis, a sublinuat presedintele PNL. Aparitia unui alt candidat pe dreapta nu va face altceva decat sa amane pe un eventual tur 2 si intr-un fel sa creeze probleme suplimentare, crede liderul PNL.

Orban: Citarea lui Kovesi, un demers scandalos, desfasurat simultan cu o campanie mizerabila de denigrare, dusa de ministrul Justitiei si de parlamentarii Puterii (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, pentru B1 TV, ca citarea Laurei Codruta Kovesi ca suspect intr-un dosar de coruptie, si asta chiar intr-un moment in care are mari sanse sa devina procuror-sef.

Apel al unui primar PSD catre parlamentari sa nu voteze bugetul: Este cel mai slab din istoria Romniei. Primariile risca sa intre n faliment

Primarul PSD al orasului Cavnic, Vladimir Petrut, face apel la parlamentarii puterii sa nu voteze proiectul de buget, spunand ca este cel mai slab din istoria Romaniei, dezastruos si ca primariile risca sa intra in faliment.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )