Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban (PNL): Daca dreapta politica nu poate forma un nou Guvern, se va ajunge la alegeri anticipate. PSD trebuie indepartat cat mai repede de la putere (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Daca dreapta politica nu poate forma un nou Guvern, se va ajunge la alegeri anticipate. PSD trebuie indepartat cat mai repede de la putere (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat joi seara, in direct pe B1TV, ca Guvernul Dancila, care a facut enorm de rau Romaniei, trebuie indepartat cat mai repede de la putere, iar realegerea presedintelui. continuă pe B1

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se nominalizeze pe sine insasi pentru fotoliul de comisar european: Ar fi ceva jenant, fara precedent (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat joi seara, in direct pe B1TV, informatia potrivit careia Viorica Dancila s-ar nominaliza pe sine insasi pentru pozitia de comisar european destinata.

Ludovic Orban: Va fi evident dupa previzibila victorie a presedintelui Iohannis ca PSD nu mai are ce sa caute la guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat joi seara la Digi24 ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale va face evidenta necesitatea iesirii PSD-ului de la guvernare. Declaratia lui Orban vine in contextul in care presedintele Iohannis a promis, in discursul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca ca construi o noua majoritate dupa alegerile parlamentare, care fie ca vor fi la termen sau anticipate.

LUDOVIC ORBAN: Amnistia fiscala adoptata de Guvern este profund neconstitutionala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca amnistia fiscala adoptata de Guvern este neconstitutionala si a anuntat ca liberalii vor sesiza in acest caz Avocatul Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )