Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, prima reactie dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, reactie dupa infrangerea la CCR: Asa Curte, asa decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

Ludovic Orban, dupa depunerea motiunii de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice situatie. PNL va vota categoric impotriva

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la motiunea de cenzura depusa de PSD, ca Guvernul este pregatit pentru orice situatie, iar social-democratii si-au dat masura lipsei de valoare prin modul.

PNL, prima reactie dupa depunerea motiunii de cenzura: Pentru noi este foarte clar ca e scrisa pe genunchi

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat joi ca motiunea de cenzura depusa de PSD este neserioasa, scrisa pe genunchi.

LUDOVIC ORBAN: Romania ramane activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului

Romania, prin ea insasi, dar si ca stat membru al Uniunii Europene, promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului, afirma premierul Ludovic Orban intr-un mesaj transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Ludovic Orban, de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului: Sa nu-i uitam pe cei umiliti, torturati si ucisi din ura, si nici pe cei care au protejat vieti cu riscul propriei vieti, salvand ideea de omenie

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca Romania promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a admis sesizarea PSD privind abrogarea OUG 51: Nu sunt de acord cu decizia Curtii. O sa cautam solutii

Premierul Ludovic Orban a reactionat, miercuri, dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala auadmis sesizarea PSD pe tema abrogarii OUG 51, care vizeaza transportul de persoane. Seful.

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Ce urmeaza dupa angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi de scrutin

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Guvernul isi asuma astazi raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Ludovic Orban: Astept cu indiferenta motiunea de cenzura. Nu cred ca are sanse de succes (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi, ca nu crede ca motiunea de cenzura anuntata de PSD are sansa sa.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )