Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban: Ce prevede proiectul prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi doua salarii in plus

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Ce prevede proiectul prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi doua salarii in plus

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, joi, ce prevede proiectul de lege prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, atac la adresa PSD: Cedeaza in fata celor care refuza sa sarbatoreasca Centenarul Marii Uniri si este gata sa sfideze romanii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza formatiunea condusa de Liviu Dragnea ca ar fi dispusa sa acorde minoritatii maghiare privilegii inexistente in vreo tara europeana, in schimbul sprijinului dat de UDMR Guvernului Tudose.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: incalca grav legea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, in Parlament ca Guvernul incalca legea. Orban spune ca Ministerul Finantelor trebuia sa prezinte pana acum raportul situatiei.

Ludovic Orban, despre referendumul privind familia: Fiind un om credincios, asta este lasat de la Dumnezeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, referitor la referendumul pe tema familiei, ca el este un sustinator al familiei traditionale, deoarece, fiind un om credincios, asta este lasat de la Dumnezeu, asta e forma in care practic noi,.

Ludovic Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE

Ludovic Orban, a criticat, luni, discursul liderilor coalitiei de guvernare, pe care l-a numit revoltator, spunand ca atacurile iresponsabile la adresa companiilor cu capital strain si atacurile.

RBL: Guvernul poate trata in mod responsabil tema modificarii sistemului de pensii renuntand la declaratii prin care testeaza opinia publica

RBL considera ca Guvernul poate trata in mod responsabil tema modificarii sistemului de pensii renuntand la declaratii prin care testeaza opinia publica - si venind in fata partenerilor sociali, pentru consultari, cu studii de impact si propuneri scrise, in locul mesajelor transmise prin presa. Credem ca este important ca guvernantii sa nu vulnerabilizeze intreaga economie si capacitatea tarii de a se proteja in fata dezechilibrelor externe pentru a rezolva, cu orice pret, urgente pe termen scurt. RBL e gata sa ofere puncte de vedere, asistenta, know how si propuneri pentru solutii sanatoase pentru Romania. , se arata intr-un cmunicat transmis joi de Romanian Business Leaders, oragnizatie ce reuneste cei mai importanti investitori romani si straini din tara noastra.

Solutia primarului Gabriela Firea pentru traficul infernal din Bucuresti: Vom demara in scurt timp un proiect pilot prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele

Pentru a reduce aglomeratia la orele de varf, cand parintii isi duc si isi iau copii de la crese, scoli, gradinite, primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa lanseze un proiect prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele RATB. Beneficiarii proiectului pilor vor fi elevii Scolii nr. 141 din sectorul 5.

Legea prin care referendumul de revizuire a Constitutiei are loc la 30 de zile de la adoptarea in Parlament, adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, care prevede ca referendumul de revizuire a Constitutiei trebuie sa aiba loc intr-o zi de duminica, ultima din interiorul perioadei de 30 de zile de la adoptarea de catre Parlament a initiativei de revizuire.

Guvernul propune o lege prin care norma de hrana a detinutilor sa fie stabilita prin consultare cu nutritionisti

Guvernul a adoptat, joi, un proiect de lege care stabileste ca Ministerul Justitiei va decide, prin ordin, norma de hrana a detinutilor dupa consultari cu specialisti din domeniu, modificand astfel criteriile in vigoare, care prevad doar o raportare la valoarea calorica, scrie News. ro. Proiectul urmeaza sa fie transmis Parlamentului spre adoptare.

Angajatii din mediul privat ar putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu. in ce conditii

Salariatii din mediul privat ar putea primi al treisprezecelea si al paisprezecelea salariu, 20% din cheltuielile salariale urmand sa fie deduse din impozitul pe profit, potrivit unui proiect de lege depus la Camera Deputatilor de deputatul liberal Ion Stefan.

Esec diplomatic: Cu doua saptamani inainte de adoptarea legii prin care Ucraina interzice invatamantul in limba materna, ministrul Pastarnac vorbea, la Cernauti, cu ministrul Educatiei de la Kiev, despre beneficiile predarii in limba romana (FOTO)

Romania este in pragul unui nou conflict cu o tara vecina. Noua lege a educatiei adoptata in Ucraina a starnit controverse in comunitatea etnicilor romani, din cauza faptului ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )