Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban: Prima optiune a PNL, alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa suficient de puternica, ne asumam responsabilitatea guvernarii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Prima optiune a PNL, alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa suficient de puternica, ne asumam responsabilitatea guvernarii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca in cazul reusitei motiunii de cenzura, prima optiune a liberalilor este organizarea de alegeri anticipate, iar daca acest scenariu nu se va concretiza, cei de la PN. continuă pe B1

PNL depune azi motiunea de cenzura. Orban: Prima optiune sunt anticipatele

PNL va depune marti motiunea de cenzura, liberalii sustinand ca prima optiune in cazul in care aceasta va trece sunt alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa politica in acest sens, PNL isi asuma guvernarea, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, prima reactie dupa anuntul BEC. Ordinea candidatilor de pe buletinul de vot de la alegerile prezidentiale din noiembrie a fost trasa la sorti, sambata

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie publica, dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ordinea finala de pe buletinul de vot a candidatilor de la alegerile prezidentiale din.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Primul om de stat adevarat de dupa Revolutie este Klaus Iohannis (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest de la Cluj, a reitarat faptul ca Partidul National Liberal il sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din.

Ludovic Orban (PNL), dupa RESPINGEREA Rovanei Plumb in comisia JURI: Politicieni obisnuiti cu camata. Dancila sa se consulte cu Iohannis pentru o noua nominalizare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dur dupa ce Rovana Plumb a declarat ca a stins datoria de 800. 000 de lei prin vanzarea a doua apartamente in Capitala, pe care nu le avea trecute in declaratia de.

LUDOVIC ORBAN: Dancila nu intelege ca politica europeana se face altfel decat jocurile murdare din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca un refuz al prim-ministrului Viorica Dancila de a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni ar reprezenta un act stupid, adaugand ca aceasta nu-si poate permite sa propuna un comisar european care nu reprezinta rezultatul unor consultari ample.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Ludovic Orban anunta depunerea motiunii de cenzura: Continuam negocierile. Cand cineva a semnat, a decis sa voteze motiunea (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune marti motiunea de cenzura si ca negocierile continua pentru obtinerea de voturi. N-am nicio temere! Suntem pregatiti pentru orice zi in.

Ludovic Orban: Premierul sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui. Acelasi lucru i-am cerut.

Motiunea de cenzura va fi depusa marti. Ludovic Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi

Presedinele PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune motiunea de cenzura marti si ca in prezent a adunat 237 de semnaturi.

SONDAJ. Cine ar castiga alegerile prezidentiale daca romanii ar iesi duminica viitoare la vot

Klaus Iohannis ar castiga alegerile prezidentiale, fiind votat de 45,3% dintre alegatori, daca romanii ar merge la urne daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit unui sondaj IMAS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )