Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban: Programul Rabla va continua cel mai probabil in luna martie

B1 B1,
Ludovic Orban: Programul Rabla va continua cel mai probabil in luna martie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Programul Rabla va continua in acest an. Acesta a adaugat ca va avea loc cel mai probabil in luna martie pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care. continuă pe B1

Orban: Programul Rabla va continua si in 2020. Cand ar putea incepe

Premierul Ludovic Orban anunta ca Programul Rabla va continua in acest an pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care asigura o mare parte din exporturile Romaniei.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Sedinta de guvern. Premierul Orban, despre modificarea OUG 114: Cel mai probabil adoptam un act normativ

Guvernul va adopta, in sedinta de luni, un act normativ care sa modifice prevederile OUG 1142018, si anume o serie de masuri pe care le considera necesare pentru constructia Legii bugetului de stat si a celui al asigurarilor sociale de stat, cum ar fi inghetarea indemnizatiei demnitarilor, incetarea detasarilor din mediul privat in zona publica, interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sectorul public sau plafonarea punctului de amenda la nivelul anului 2019, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la finalul Comitetului Executiv al PNL.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020. Ce masini vor putea participa

Guvernul Orban a anuntat astazi ca deja arhicunoscutul Proiect Rabla va continua si in acest an. Conform informatiilor proiectul ar demara undeva in luna martie a acestui an. Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020 Dupa aprobarea bugetului pe acest an, Guvernul condus de Ludovic Orban a anuntat ca Programul Rabla va continua si .

Programul Rabla incepe in luna martie. Va fi valabil si pentru masini electrice

Editia din anul 2020 a programului Rabla va incepe in luna martie, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Intr-una dintre primele sale prezente televizate din noul an, Ludovic Orban a adus in discutie subiectul autostrazii Comarnic Brasov si a facut cateva promisiuni. Luni seara, premierul a fost prezent in studioul Digi 24. in cadrul emisiunii, a atras atentia asupra faptului ca mult asteptata autostrada Comarnic Brasov s-ar putea materializa mai repede .

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )