Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban: Putem sa organizam alegerile fara cresterea gradului de transmitere a virusului

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Putem sa organizam alegerile fara cresterea gradului de transmitere a virusului

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul va putea organiza alegerile locale pentru 27 septembrie, fiind luate toate masurile de siguranta. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Alegeri locale 2020. Vor fi amanate alegerile locale? Ludovic Orban da raspunsul

Intrebat daca se pot organiza alegeri locale in conditiile existente date de pandemia de coronavirus, premierul Ludovic Orban a declarat ca, dupa cum arata datele la ora actuala, nu exista niciun fel de problema in ceea ce priveste organizarea alegerilor.

Ludovic Orban: La nivelul actual de cazuri zilnice de coronavirus se pot organiza alegerile locale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu coronavirus nu se pune problema amanarii alegerilor locale. Seful Guvernului a precizat ca, odata cu adoparea.

Ludovic Orban: S-au dat extrem de multe amenzi. Vrem sa crestem si mai mult capacitatea de testare. Am ajuns la 25.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, ca Guvernul a asigurat cresterea capacitatii de testare pana la 25. 000 de teste pe zi. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a recunoscut ca s-au dat extrem de multe amenzi.

Ludovic Orban: Vom folosi toate caile legale pentru a salva Romania de dezastrul pregatit de PSD, care arunca pe umerii copiilor toate datoriile

Premierul Ludovic Orban a facut o serie de precizari cu privire la planurile Guvernului pentru cresterea treptata a alocatiilor, in conditiile in care, marti, plenul Senatului a respins ordonanta pentru.

ORBAN: Am reusit sa oprim cresterea. Nu exista niciun fel de problema privind desfasurarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban nu vede in acest moment vreo problema in organizarea alegerilor locale in septembrie, sustinand ca in in acest moment s-a reusit orprirea cresterii numarului de noi cazuri de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a aparat locurile de munca pe perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19

Guvernul PNL a aparat locurile de munca pe toata perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban, in plenul Parlamentului.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida sustinut de PSD - una gresita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca este gresita decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primaria Sectorului 2 sustinut de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )