Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban il rasplateste pe Victor Ponta: Bani din subventie pentru Pro Romania

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban il rasplateste pe Victor Ponta: Bani din subventie pentru Pro Romania

Un amendament la legea bugetului de stat din 2020 ii ofera posibilitatea partidului lui Victor Ponta sa primeasca incepand din acest an subventie de la stat, desi PRO Romania nu a participat la alegerile parlamentare din anul 2016, formatiunea politica fiind infiintata in februarie 2018. continuă pe Antena3

Lege cu dedicatie. Cum l-a mufat premierul Orban pe Victor Ponta la banii statului. E pretul motiunii de cenzura

Guvernul a acceptat un amendament la buget prin care, doar in 2020, vor primi finantare de la stat toate partidele care au parlamentari, nu doar cele care au participat la alegerile din 2016. Decizia e cu dedicatie pentru ProRomania. Potrivit unor surse politice, amendamentul a fost negociat direct de Victor Ponta cu Ludovic Orban si Florin Citu. E pretul motiunii de cenzura, sustine unul dintre parlamentarii PNL.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Alocatii 2020. Premierul Ludovic Orban: in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in 2020: Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Intr-una dintre primele sale prezente televizate din noul an, Ludovic Orban a adus in discutie subiectul autostrazii Comarnic Brasov si a facut cateva promisiuni. Luni seara, premierul a fost prezent in studioul Digi 24. in cadrul emisiunii, a atras atentia asupra faptului ca mult asteptata autostrada Comarnic Brasov s-ar putea materializa mai repede .

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )