Libnet.ro
UNICEF

17:15

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Nu vad nicio piedica in a genera majoritatea necesara investiri noului guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL sustine alegerea primarilor im doua tururi de scrutin. Totul, in contextul in care plenul Senatului a respins prin vot initiativa legislativa de.

PREMIERUL DESEMNAT, LUDOVIC ORBAN: Peste 238 de parlamentari vor sustine viitorul Guvern

In urma negocierilor cu reprezentantii grupului minoritatilor nationale si cu cei ai PMP, premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, ieri, ca este sigur ca viitorul guvern va trece de votul plenului Parlamentului.

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

In eventualitatea unui Guvern PNL, prim-ministru ar urma sa fie Ludovic Orban. Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul.

Ludovic Orban: Este nevoie de inlocuirea cat mai rapida a muribundului guvern Dancila. in fiecare zi comite fapte care, dupa parerea mea, reclama atentia DNA (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca respecta decizia celor de la USR de a nu participa la guvernare, insa conteaza pe sprijinul lor la votul.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

LUDOVIC ORBAN: Sper ca dupa investirea guvernului, printre primele decizii sa fie desemnarea comisarului european

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca Romania inca este in grafic in ce priveste desemnarea comisarului european si ca spera ca, dupa investirea noului guvern, una dintre primele decizii sa fie aceea de a propune un candidat care sa aiba sanse sa fie votat de Parlamentul European.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )