Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban: Romania va ramane dupa alegerile prezidentiale o parte foarte puternica din familia europeana

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Romania va ramane dupa alegerile prezidentiale o parte foarte puternica din familia europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa alegerile prezidentiale Romania va ramane o parte foarte puternica din familia europeana, subliniind ca tara noastra si-a adus contributia la formarea unei. continuă pe Antena3

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a trimis-o Ludovic Orban pe Viorica Dancila

Unde a trimis-o Orban pe Dancila? in publicul de la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban spune ca, daca Viorica.

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Mihai Fifor, despre cresterea salariului minim: Ludovic Orban arunca praf in ochi alegatorilor inainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marti, ca premierul Ludovic Orban arunca praf in ochii alegatorilor, inainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuntand ca ar putea.

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

LUDOVIC ORBAN: I-am solicitat ministrului Bode sa faca o analiza rapida a situatiei CFR Marfa

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca i-a cerut ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sa faca o analiza rapida a situatiei CFR Marfa, pentru a putea fi identificate cele mai bune solutii, dupa ce Comisia Europeana a decis ca ajutorul de stat acordat companiei in 2013 a fost ilegal, iar statul roman va trebui sa recupereze circa 400 de milioane de euro, informeaza Agerpres.

Anuntul lui Ludovic Orban dupa tragedia de la Timisoara

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni ca, imediat dupa ce a aflat despre tragedia de la Timisoara, unde doi copii si o femeie si-au pierdut viata in urma unei dezinsectii, a luat legatura cu ministrul de.

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Ludovic Orban, despre PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere.Ar trebui sa se ascunda prin munti si sa isi faca mea-culpa

Ludovic Orban ii taxeaza pe PSD-isti pentru tupeul de care dau dovada dupa ce au pierdut guvernarea. Premierul l-a ironizat pe fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, care l-a invitat la o dezbatere.

Ludovic Orban, dupa ce a verificat stadiul lucrarilor pentru EURO 2020: Practic, timp de 4 ani nu s-a facut aproape nimic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers luni sa inspecteze stadiul lucrarilor la stadioanele din Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf, in perspectiva gazduirii meciurilor din cadrul EURO 2020. Acesta a acuzat fostul Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )