Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban: S-a finalizat achizitia de masti pentru persoanele aflate in situatie de vulnerabilitate. Trag un semnal de alarma catre primari - sa nu se apuce sa-si faca campanie pe aceasta tema

B1 B1,
Ludovic Orban: S-a finalizat achizitia de masti pentru persoanele aflate in situatie de vulnerabilitate. Trag un semnal de alarma catre primari - sa nu se apuce sa-si faca campanie pe aceasta tema

Premierul Ludovic Orban a anuntat finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele defavorizate. Mastile au fost trimise catre Directiile de Sanatate Publica si urmeaza sa fie distribuite. continuă pe B1

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, Orban atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Ludovic Orban: Vom transmite urna mobila la toate persoanele, daca au simptome si primesc un certificat medical

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Botosani, ca recomandarea autoritatilor este ca persoanele care au simptome de coronavirus, chiar daca nu au un test pozitiv, sa se adreseze.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, el atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

Ludovic Orban: in locul domnului Ciolacu nu as deschide subiectul mineritului, pentru ca ar fi ca si cum ar vorbi de funie in casa spanzuratului

In timpul vizitei de la Reghin, de vineri, 18 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca daca ar fi in locul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, el nu ar aduce in discutie subiectul mineritului. Premierul a .

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

Ludovic Orban: Ne gandim la un Program Rabla pentru utilaje agricole Sunt si alte scheme de ajutor de stat

In timpul vizitei de joi, de la fabrica de tractoare agricole, IRUM, premierul Ludovic Orban a explicat faptul ca Guvernul se gandeste si la un program de tip Rabla pentru tractoarele agricole, insa au.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )