Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban s-a intalnit cu Nicusor Dan in Centrul Vechi al Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban s-a intalnit cu Nicusor Dan in Centrul Vechi al Capitalei

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit sambata seara cu Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Bucurestiului, in Centrul Vechi al Capitalei, dupa ce acesta a declarat ca merge la redeschiderea terasei unui prieten, potrivit Digi24. Potrivit sursei citate, Orban a vorbit cu mai multi patroni de restaurante din Centrul Vechi. continuă pe Hotnews

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Si-au dat foc la valiza! S-au descalificat! Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie!

Ludovic Orban a declarat ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Badulescu la conferinta de presa a lui Nicusor Dan, special pentru a face scandal.

Firea se bucura sincer ca datorita ei Ludovic Orban s-a simtit bine in Centrul Vechi

Primarul Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, a folosit vizita lui Ludovic Orban in Centrul Vechi din Bucuresti pentru a se lauda cu realizarile din timpul mandatului sau. Ea a sustinut ca se bucura sincer ca premierul liberal s-a simtit bine, gratie consolidarii zonei de catre echipa sa.

Orban, dupa disputa Badulescu-Nicusor Dan: Firea l-a trimis acolo ca sa impinga la scandal.S-au descalificat, si-au dat foc la valiza

Premierul Ludovic Orban sustine ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost trimis de Gabriela Firea la conferinta lui Nicusor Dan cu scopul de a face scandal. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

Orban, surprins la o terasa in Centrul Vechi: Raspund la invitatia unui bun amic. Ce spune despre masurile de relaxare

Premierul Ludovic Orban se afla sambata in Centrul Vechi al Capitalei, el explicand ca a raspuns invitatiei unui bun amic, care si-a redeschis terasa. in ceea ce priveste noi masuri de relaxare, premierul a reiterat faptul ca va avea loc o analiza, iar acestea vor fi anuntate cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Ludovic Orban, despre Aurelian Badulescu si scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Eu, la asemenea, mitocanie si badaranie din partea reprezentantilor PSD nu m-am asteptat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o reactie in urma scandalului dintre Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, de la conferinta de presa organizata de candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei,.

Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor si a iesit, sambata seara, sa bea bere in Centrul Vechi.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Orban, despre scandalul provocat de Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan: Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie din partea PSD Obiectivul lor, sa dea la gioale celor care spun adevarul

Ludovic Orban reactioneaza si el la scandalul provocat de Aurelian Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan si spune ca viceprimarul Capitalei a fost trimis acolo de Gabriela Firea ca sa faca scandal. S-au descalificat, si-au dat foc la valiza. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

Gabriela Firea, despre iesirea la bere a premierului Orban: Daca se ducea acum 5 ani, cand primar interimar era un coleg de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe Facebook, faptul ca se bucura de faptul ca premierul Ludovic Orban s-a bucurat in Centrul Vechi, dar ii transmite ca daca se ducea acum cinci ani, cand primar era un liberal, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )