Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban saluta alegerea Ursulei von der Leyen in fruntea Comisiei Europene: Pentru noi este o victorie

B1 B1,
Ludovic Orban saluta alegerea Ursulei von der Leyen in fruntea Comisiei Europene: Pentru noi este o victorie

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, marti, ca alegerea Ursulei von der Leyen in fruntea Comisiei Europene este in acord cu interesele Romaniei, precizand ca instalarea sa in aceasta functie este o. continuă pe B1

Orban: Europarlamentarii PNL vor face lobby pentru sustinerea Ursulei von der Leyen la sefia CE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca a mandatat europarlamentarii liberali sa faca lobby pentru sustinerea candidaturii Ursulei von der Leyen pentru functia de presedinte al Comisiei Europene si pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, relateaza Mediafax.

Siegfried Muresan: I-am solicitat Ursulei von der Leyen sa obtina aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatul european Siegfried Muresan, vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European, i-a solicitat, marti, candidatei la functia de presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa foloseasca toate instrumentele pe care le are la dispozitie pentru a obtine aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

Promisiunile Ursulei von der Leyen la sefia Comisiei Europene

Fostul ministru al Apararii din Germania, Ursula von der Leyen, nominalizata la conducerea Comisiei Europene, a tinut un discurs in fata Parlamentului European in care a promis o pozitie ferma privind statul de drept, egalitate de gen intre comisarii din echipa sa si triplarea bugetului pentru programul Erasmus.

Candidatura Ursulei von der Leyen la sefia Comisiei Europene va fi suspusa, astazi, votului eurodeputatilor

Fostul ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, care spera sa devina prima femeie la presedintia Comisiei Europene, va fi supusa, astazi, votului eurodeputatilor la Strasbourg, relateaza AFP, care subliniaza ca alesii anti-UE ar putea juca un rol decisiv.

UPDATE VIDEO Ursula von der Leyen a fost validata la limita de Parlamentul European la sefia Comisiei Europene, in urma unui vot foarte strans Ea devine prima femeie care obtine aceasta functie

Ursula von der Leyen a devenit oficial prima femeie care va ocupa functia de presedinte al Comisiei Europene, dupa ce aceasta a obtinut 383 de voturi pentru, un vot strans, avand in vedere ca trebuia sa adune cel putin 374 de voturi. Victoria ei vine la putin timp dupa ce grupul socialistilor a anuntat pe Twitter ca o va sustine. Cine este Ursula von der Leyen, prima femeie care va conduce Comisia Europeana.

Ursula von der Leyen, vot decisiv pentru sefia Comisiei Europene

Parlamentul European se pronunta astazi prin vot asupra desemnarii Ursulei von der Leyen, fostul ministru german al Apararii, la conducerea Comisiei Europene.

Primele reactii, dupa ce Ursula von der Leyen a primit votul de incredere al PE. Iohannis: Astept cu nerabdare o cooperare stransa Orban: Pentru noi e o victorie

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o, intr-un mesaj pe Twitter, pe Ursula von der Leyen pentru obtinerea functiei de presedinte al Comisiei Europene, subliniind ca asteapta cu nerabdare o stransa colaborare pentru o Europa mai puternica. Totodata, Ludovic Orban a declarat ca alegerea acesteai in Parlamentul Eruopean este o victorie, precizand ca acum PNL va putea avea o relatie de parteneriat cu aceasta pentru a sustine interesele Romaniei.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, prima femeie care va conduce Comisia Europeana

Apropiata Angelei Merkel, Ursula von der Leyen, aleasa sa preia presedintia Comisiei Europene, a ajuns la Bruxelles cu un bilant controversat la ministerul Apararii, dar cu o imagine de europeana convinsa si poliglota, relateaza AFP. Validata cu 383 de voturi de Parlamentul European, Ursula von der Leyen este prima femeie care va conduce Comisia Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )