Libnet.ro
UNICEF

22:16

Ludovic Orban: Sansa Romaniei de a castiga pozitia de procuror sef european este foarte mare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Sansa Romaniei de a castiga pozitia de procuror sef european este foarte mare

Sansa Romaniei de a castiga pozitia de procuror sef european este foarte mare, considera presedintele PNL, Ludovic Orban, care spune, intr-o postare facuta vineri pe pagina sa de socializare, ca. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman pentru functia de procuror sef european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii vor continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman pentru functia de procuror sef european. Cu un parlament proaspat relegitimat prin vot democratic, forta sa de negociere va fi mult mai mare in fata unui Consiliu, a transmis Orban.

Ludovic Orban: Daca Guvernul inceteaza boicotul, Kovesi ar putea deveni procuror-sef european

Ludovic Orban, presedintele PNL, face apel la fortele politice din Romania sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, in contextul in care urmeaza sa fie reluata procedura de.

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul lui Kovesi la Parchetul European, favorit pentru sefia DNA-ul francez Se pregatesc francezii sa renunte la postul de procuror-sef european?

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European, este favorit sa preia sefia Parchetului National Financiar francez, daca nu reuseste sa obtina postul de procuror sef european, relateaza televiziunea franceza TV5. Asta, in contextul in care, potrivit europarlamentarului roman Sigfried Muresan, sansele Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European cresc, pentru ca prioritatea Frantei era pozitia de presedinte al Bancii Centrale Europene, ceea ce si-a adjudecat.

Declaratia surprinzatoare a Vioricai Dancila. Ce a spus despre sustinerea Codrutei Kovesi in functia de procuror-sef european

Viorica Dancila a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la sustinerea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european. Premierul Romaniei a spus ca o decizie cu privire la acest subiect va fi luata in forurile statutare ale PSD. Viorica Dancila, despre sustinerea Codrutei Kovesi in functia de procuror-sef european: Nu am discutat despre acest .

USR-PLUS: Sustinerea Parlamentului European pentru Kovesi ca procuror sef-european este esentiala

Alianta USR-PLUS spune ca sustinerea Parlamentului European pentru Laura Codruta Kovesi, candidata la functia de procuror-sef european, este esentiala, cu atat mai mult cu cat cele mai importante functii din Uniunea Europeana au fost obtinute de vest-europeni, iar estul continentului nu este bine reprezentat.

Laura Codruta Kovesi, inca un pas spre functia de procuror sef european. De la inceput am stiut!

Laura Codruta Kovesi a mai facut inca un pas spre functia de procuror sef european, este de parere eurodeputatul liberal Siegfried Muresan. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul purtator de cuvant al Parlamentului european da de inteles ca Franta ar putea renunta la postul de sef al Parchetului Uniunii Europene. Laura Codruta Kovesi .

Madalina Scarlat, numita procuror-sef al Sectiei judiciare penale din DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 ani, a informat Administratia Prezidentiala.

USR-PLUS reafirma importanta sustinerii lui Kovesi pentru functia de procuror-sef european: Vom pune candidatura pe agenda tuturor discutiilor

Alianta USR-PLUS a transmis miercuri ca sustinerea Parlamentului European pentru Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european este esentiala si ca alianta se va asigura ca va pune candidatura pe agenda tuturor discutiilor si negocierilor care urmeaza.

Adriana Betisor renunta la interimatul functiei de procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie

Adriana Betisor a renuntat la exercitarea interimatului functiei de procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie, interimat asigurat dupa demisia lui Viorel Morari.

Siegfried Muresan: Astazi au crescut sansele doamnei Kovesi de a deveni procuror sef european

Vicepresedintele grupului parlamentar al PPE, liberalul Siegfried Muresan, a declarat, in contextul finalizarii negocierilor pentru noile functii de conducere ale institutiilor UE, ca sansele Laurei Codruta Kovesi de a fi aleasa procuror sef european au crescut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )