Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: Scoala va incepe pe 14 septembrie, iar alegerile locale au loc pe 27 septembrie

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Scoala va incepe pe 14 septembrie, iar alegerile locale au loc pe 27 septembrie

Ludovic Orban a anuntat duminica la pranz ca anul scolar 2020 2021 va incepe de 14 septembrie, asa. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Ludovic Orban: Scoala incepe pe 14 septembrie. De unde ati scos acest scenariu cu 1 octombrie?

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, nu pe 1 octombrie, asa cum circula diferite scenarii.

Ludovic Orban: Scoala incepe din 14 septembrie, iar alegerile au loc pe 27 Ideea amanarii scrutinului e ridicola. PSD-istilor le e frica, pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu ei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Prin urmare, unitatile de invatamant se vor redeschide din 14 septembrie, asa cum a fost stabilit.

Ministrul Educatiei: Scoala incepe la 14 septembrie. Scenariul va fi ales de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, duminica seara, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, scenariul de urmat fiind decis de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica. Anisie a precizat ca inspectorii scolari sunt optimisti ca in 80% din scoli elevii sa se intoarca in clase.

LUDOVIC ORBAN: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Scenariu in discutie: Scoala online de la 14 septembrie, revenirea in clase de la 1 octombrie Orban: Daca se va lua o decizie, o vom anunta in timp util

Premierul Ludovic Orban a admis ca au existat discutii pe scenariul organizarii cursurilor online de la 14 septembrie, iar revenirea in clase sa se faca de la 1 octombrie, insa nu s-a luat o decizie in acest sens, ramanand in vigoare, deocamdata, deciziile luate pana acum.

incepe sau nu scoala pe 14 septembrie? Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora

Scoala incepe pe 14 septembrie, a spus ministrul Educatiei, Monica Anisie, duminica seara, la Antena 3.

Orban ii raspunde lui Ciolacu: Scoala va incepe la 14 septembrie Cum sa amani alegerile? E ridicol Le e frica la pesedisti de alegeri. E normal

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, la Bistrita, ca nu vor fi amanate nici alegerile, nici inceperea anului scolar, declaratia venind dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca, in cazul care Guvernul va decide ca scolile sa nu se deschida pe 14 septembrie, va initia discutii in Parlament privind amanarea localelor.

Ludovic Orban: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo 10 ani Un partid mic si galagios, care a fost mai mult cu PSD, ne incurca la Bucuresti, dar vom trece peste asta (VIDEO)

Aflat duminica la Bistrita, presedintele PNL, Ludovic Orban, a incercat sa-i incurajeze pe colegii de partid care candideaza acolo la alegerile din 27 septembrie. El a sustinut ca social-democratii nu vor mai.

Scoala ar putea sa inceapa fizic pe 1 octombrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Anunt bomba al premierului, care arunca in aer inceputul scolii. Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca elevii sa vina la cursuri abia pe 1 octombrie, iar primele 2 saptamani sa fie de scoala online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )