Libnet.ro
UNICEF

20:15

LUDOVIC ORBAN, SI-A DEPUS MANDATU DE PRIM-MINISTRU: Am incercat sa imi fac datoria fata de Romania si plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, SI-A DEPUS MANDATU DE PRIM-MINISTRU: Am incercat sa imi fac datoria fata de Romania si plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite

ACTUALIZARE Vreau sa spun foarte clar, demisia mea vreau sa arate un lucru limpede - nu ma cramponez de nicio functie. Nu pun conditii. Pentru mine interesul Romaniei e deasupra interesului PNL si deasupra intereselor mele personale. Premierul Ludovic Orban a anuntat astazi ca isi depune mandatul de prim-ministru. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Am incercat sa imi fac datoria fata de Romania si plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca isi depune mandatul de prim-ministru.

Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru.

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca isi depune mandatul de prim-ministru.

Ludovic Orban: Am decis sa demisionez din functia de prim-ministru tocmai pentru a facilita negocierile post-alegeri Obiectivul principal, acela de a tine PSD in afara guvernarii, a fost atins

Ludovic Orban a subliniat ca va ramane presedinte al PNL si va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare de centru-dreapta. Ludovic Orban: imi inchei mandatul de Premier.

Ludovic Orban: Ma voi vaccina, dar exista o ordine de prioritati stabilita prin Strategia de vaccinare si trebuie respectata Demnitarii nu se regasesc in categoriile prioritare (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a sustinut o serie de declaratii de presa, vineri, ocazie cu care a fost intrebat cand se va vaccina impotriva COVID-19. Cand imi vine randul, a raspuns premierul, care a.

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

Comentariu acid al unui deputat USR: A plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganta si atotsuficienta

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a comentat, luni seara, demisia premierului Ludovic Orban, afirmand ca a plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganta si atotsuficienta.

Cristoiu: Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, luni seara, la Antena 3, decizia lui Ludovic Orban de a depune mandatul de premier. Potrivit acestuia, Orban ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al PNL, dupa rezultatul dezastruos inregistrat de liberali la parlamentare.

Cine este premierul Romaniei in locul lui Ludovic Orban. Decizia de ultim moment

Dupa demisia prim-ministrului Romaniei, intrebarea care sta acum pe buzele tuturor romanilor este cine va fi premier in locul lui Ludovic Orban?!. Iata cine este foarte posibil sa il inlocuiasca. UPDATE Pana la urma, Klaus Iohannis a decis ca Nicolae Ciuca sa fie desemnat premier interimar al Romaniei, pentru urmatoarele 45 de zile. Ciuca .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )