Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban, sigur pe reusita: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, sigur pe reusita: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, este convins ca PNL se va impune in alegerile parlamentare din acest an, indiferent daca acestea vor fi anticipate sau la termen. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Premierul Ludovic Orbaneste convins ca PNL va castiga alegerile, indiferent daca vor fi anticipate sau la termen. Liderul liberala decsarat, vineri, caParlamentul actual nu mai are nicio.

Ludovic Orban, despre sesizarea PSD la nivelul Consiliului Europei privind schimbarea legislatiei electorale: Noi consideram ca se fac de ras

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca social-democratii - care au sesizat Comisia de monitorizare a statelor membre a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei privind alegerile locale in doua tururi - se fac de ras cu aceasta plangere, aceasta modificare a legislatiei electorale fiind benefica democratiei.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Nu este exclus ca Mihai Chirica sa candideze din partea PNL la Primaria Iasi. Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL Iasi.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Ludovic Orban a marturisit ca nu l-au deranjat huiduielile de la Iasi: E o atmosfera mai colorata. Sunt bucuros ca avem o democratie vie. Nu ne-am suparat

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, considera ca huiduielile publicului din timpul alocutiunii sale cu prilejul Zilei Principatelor Romane de la Iasi au creat o atmosfera mai colorata.

Ludovic Orban a marturisit ca nu l-au deranjat huiduielile de la Iasi: Ne asteptam. E o atmosfera mai colorata

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, considera ca huiduielile publicului din timpul alocutiunii sale cu prilejul Zilei Principatelor Romane de la Iasi au creat o atmosfera mai colorata.

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )