Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban: Stirile false promovate de coronasceptici sunt absurde si nu pot fi luate in seama de oameni cu minima educatie. Nu numai la noi, negationismul vrea sa rupa increderea intre autoritati si cetateni (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Stirile false promovate de coronasceptici sunt absurde si nu pot fi luate in seama de oameni cu minima educatie. Nu numai la noi, negationismul vrea sa rupa increderea intre autoritati si cetateni (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban considera ca stirile false promovate de coronasceptici sunt absurde si nu pot fi luate in seama de niciun om cu o minima educatie si o minima logica. Pe de. continuă pe B1

Ludovic Orban: PNL continua colaborarea cu PMP. Sunt partenerii nostri si vom colabora pentru a forma majoritati si a asigura o buna guvernare locala (VIDEO)

Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca intre PNL si PMP continua colaborarea, iar liberalii ii considera parteneripe cei din formatiunea condusa de Eugen.

Ludovic Orban spune ca pandemia de COVID-19 nu a lasat prea multa lume fara locuri de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca, potrivit datelor din REVISAL, la data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numarul de angajati cu contracte de munca a fost mai mic cu doar 648. Orban, invitat la B1TV, a spus ca stirile care vorbesc de sute de mii de locuri de munca pierdute ar trebui fundamentate mai bine.

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectului noului spital judetean. Ludovic Orban: Sunt convins ca va deveni un centru extrem de important medical in Romania

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, participa joi la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Sibiu, unde sunt analizati indicatorii tehnico-economici din.

Ludovic Orban: Vom discuta cu ceilalti lideri politici pentru crearea unui set de reguli de protectie sanitara aferent campaniei. Tariceanu, cu 3% in sondaje, normal ca nu ar mai vrea alegeri niciodata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica, in direct pe B1 TV, ca nu exista un risc epidemiologic aferent campaniei daca sunt respectate o serie de masuri menite sa previna si sa limiteze.

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

LUDOVIC ORBAN: Nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata in conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu le respecta se pun pe ei in pericol, dar ii pui si pe cei din familie, pe apropiati sau pe colegi.

LUDOVIC ORBAN: Apreciez modul in care credinciosii musulmani au respectat masurile de limitare a raspandirii virusului

Premierul Ludovic Orban transmite comunitatii musulmane din Romania cele mai calde urari de sanatate, pace si implinire spirituala cu ocazia sarbatorii Kurban Bayram - Sarbatoarea Sacrificiului.

Ludovic Orban: impreuna, PNL si USR-PLUS au peste 50% in Capitala. Independentul Nicusor Dan, un om dedicat Bucurestiului, ne reprezinta in egala masura si pe noi, si pe ei (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca, impreuna, PNL si USR-PLUS au un procent de popularitate de peste 50% in Capitala, unde cele trei formatiuni au convenit sa candideze cu o formula comuna construita in jurul.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )