Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD Deschiderea noastra de a continua negocierile cu USR-PLUS e aceeasi Mandatul dat de BPN prevede ca sefia Camerei Deputatilor sa revina presedintelui PNL (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD Deschiderea noastra de a continua negocierile cu USR-PLUS e aceeasi Mandatul dat de BPN prevede ca sefia Camerei Deputatilor sa revina presedintelui PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut o conferinta de presa dupa discutia purtata de liberali cu seful statului, in marja consultarilor desfasurate luni la Cotroceni, si a precizat ca i-a prezentat. continuă pe B1

Orban: Am prezentat propunerea PNL in persoana lui Florin Citu Nu suntem de acord cu un guvern de uniune nationala cu PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca nu este de acord cu guvern de uniune nationala sustinut de PSD. De asemenea, liderul PNL a spus ca partidul nu renunta la presedintia Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban, dupa discutiile de la Cotroceni: Nu acceptam guvernare alaturi de PSD

Ludovic Orban a declarat, imediat dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca Partidul National Liberal este gata sa formeze un guvern de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR PLUS si UDMR.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

Alexandru Rafila: Domnul Ludovic Orban a dat garantii pe care nimeni nu poate sa le dea. Eu n-as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Alexandru Rafila, deputat-ales si propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, l-a criticat pe fostul premier liberal, Ludovic Orban, deoarece in campania electorala a dat asigurari ca Romania nu va intra in.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

SURSE: Klaus Iohannis se va intalni, marti dimineata, cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca, marti dimineata, cu liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Discutiile dintre cei doi au loc la o zi dupa.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor avea marti o noua intalnire

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

De ce nu renunta Ludovic Orban la candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor VIDEO

Ludovic Orban a venit cu precizari despre ce calitati il recomanda pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, functie pe care o vrea pe el in urma negocierilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )