Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola, dar avem deficit pe agricultura. Avem gaz si doar 35% din populatie este conectata la retea

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz. El a adaugat ca lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica.

Ludovic Orban, apel catre ministere: Mobilizati echipele ca sa aducem la forma semi-finita structura programelor si alocarea fondurilor europene. De cand suntem la guvernare, am absorbit peste 2,6 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la toate ministerele, in debutul sedintei de Guvern de joi, sa mobilizeze echipele de lucru pentru a aduce la forma semi-finita Programul national de rezilienta si re.

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

LUDOVIC ORBAN: Noi nu am avut in discutie un posibil acord de imprumut cu FMI

Premierul Ludovic Orban a dezmintit, vineri, informatiile privind existenta unor discutii cu Fondul Monetar International pentru incheierea unui acord de imprumut, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

LUDOVIC ORBAN: Nu avem intentia sa modificam sistemul fiscal actual

Guvernul nu ia in calcul modificarea sistemului fiscal, nici majorarea TVA si nici introducerea de noi impozite si taxe, pentru acoperirea, incepand de anul viitor, a dezechilibrelor bugetare actuale, a afirmat premierul Ludovic Orban, dupa sedinta pe care a avut-o ieri, in calitate de presedinte al Partidului National Liberal, cu colegii sai din conducerea formatiunii politice respective.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

Ludovic Orban, despre PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot sa-i promit unui pensionar ca i se va dubla pensia, ei fac lucrul asta cu nerusinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinti care candideaza la alegerile locale, ca acestia trebuie sa lupte cu PSD care este un inamic extrem de.

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )