Libnet.ro
UNICEF

17:00

LUDOVIC ORBAN: Teodorovici sechestreaza banii companiilor private

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Teodorovici sechestreaza banii companiilor private

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, pe care il numeste mincinos si fanfaron, fura din banii companiilor pentru a se impopotona cu realizarea planului de incasari in conditiile in care nu mai are bani pentru a sustine cheltuielile nesabuite ale guvernului Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

PNL: Teodorovici sechestreaza banii companiilor private si amana intentionat sa le dea banii inapoi din TVA

Presedintele PNL Ludovic Orban atrage atentia ca Ministerul Finantelor sechestreaza banii companiilor si amana intentionat sa le dea banii inapoi din TVA.

Ludovic Orban il demasca pe Discoteca Teodorovici: Ministrul mincinos si fanfaron fura din banii companiilor. Nu mai are bani pentru a sustine cheltuielile nesabuite ale guvernului Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, il acuza pe ministrul Finantelor ca fura din banii companiilor, dupa ce eugen Teodorovici a anuntat, in Cex PSD de miercuri seara, ca este nevoie de economii serioase.

LUDOVIC ORBAN: Dancila este un produs al lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca premierul Viorica Dancila este un produs suta la suta al lui Liviu Dragnea .

LUDOVIC ORBAN: La modificarea legilor electorale sa fie adoptat strict proiectul

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a cerut astazi ca proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative privind votul in strainatate sa fie adoptat de catre plen in forma convenita in cadrul Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului.

LUDOVIC ORBAN: PNL cere dezbatere privind Sectia de investigare a magistratilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liderii grupurilor parlamentare liberale vor solicita dezbaterea la Senat, in procedura de urgenta, in cadrul sesiunii extraordinare, a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor.

LUDOVIC ORBAN: Eugen Nicolaescu si Virgil Stoenescu - desemnati de PNL pentru CA al BNR

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca PNL a decis sa ii desemneze in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei pe Eugen Nicolaescu si Virgil Stoenescu, care si-au desfasurat activitatea si in mandatul trecut.

Ludovic Orban: Romania a ramas fara Curte Constitutionala. Solicit imperativ demisia judecatorilor care au votat in favoarea lui Dragnea

Este stupefianta decizia de astazi a Curtii Constitutionale referitoare la completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi vedem ratiunea pentru care aceasta decizie a fost amanata de patru ori, aparent in mod inexplicabil. Ratiunea a fost aceea de a fi schimbata componenta Curtii Constitutionale pentru a se realiza majoritatea lui Dragnea, sustine liderul PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban solicita demisia unor judecarori CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, solicita demisia imediata a judecarorilor CCR care au votat in favoarea sesizarii lui Florin Iordache privind completurile specializate de la inalta Curte.

Ludovic Orban: Romania a ramas fara Curte Constitutionala. Solicit imperativ DEMISIA imediata a judecatorilor CCR care au votat in favoarea lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera stupefianta decizia de miercuri a Curtii Constitutionale referitoare la completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi vedem.

Ludovic Orban cere finalizarea dosarului 10 august. Risca sa aiba soarta dosarului Mineriadei si a Revolutiei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat marti sara ca dosarul legat de protestele din 10 august trebuie finalizat si trimis in judecata, astfel incat romanii sa afle vinovatii si ca acestia sa fie trimisi in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )