Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, mart,i ca diagnosticarea trebuie facuta pe PCR, nu pe teste rapide, pentru ca au marja de eroare de 20%, ceea ce reprezinta un risc enom. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS. Austria va folosi testele rapide pentru o examinare in masa

Cancelarul Sebastian Kurz anunta o testare in masa pe peritoriul Austriei. Autoritatile au inceput sa foloseasca mai multe teste rapide pentru a putea examina sute de mii de persoane cat mai repede posibil,.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Ce sunt testele rapide pentru depistarea COVID-19. Marja de eroare este de 30%

Mai multe spitale din Romania au achizitionat teste rapide pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Un specialist consultat de Adevarul a explicat diferenta dintre testele rapide, care au o marja de eroare de 30%, si cele moleculare.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

CORONAVIRUS |Rezultatul testarii in cazul premierului Ludovic Orban, anuntat marti

Rezultatul testarii pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat in cursul zilei de marti, 24 martie, intre orele 10. 00, au transmis luni seara reprezentantii.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

PSD, mesaj pentru Ludovic Orban: Lasati vorbele, luati masuri!

Partidul Social Democrat ii transmite premierului Ludovic Orban sa lase vorbele si sa ia masuri in contextul crizei provocate de coronavirus in Romania.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )