Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban: Toata conducerea PNL, in autoizolare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Toata conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban a anuntat ca toata conducerea PNL intra in autoizolare, dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Toate conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban ar trebui sa intre in autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

VIDEO Coronavirus: Premierul se izoleaza la Vila Lac Toata conducerea PNL se izoleaza la domiciliu si toti ministrii vor fi testati dupa ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19 Orban: L-am informat pe Iohannis

Toata conducerea PNL se izoleaza la domiciliu dupa ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anuntat ca el se va izola 14 zile la Vila Lac 1 si ca l-a informat si pe presedintele Iohannis. De asemenea, el a anuntat ca toti ministrii vor fi testati pentru coronavirus, se vor izola in cabinete si vor evita contactul direct cu alte persoane.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

USR-PLUS: Jocurile de putere din PNL nu tin loc de teste si nu vindeca infectii virale in loc sa avem astazi un guvern stabil, avem toata conducerea PNL in izolare

USR-PLUS spune ca PNL a refuzat sa ia considerare criza de sanatate publica, desi avea majoritatea necesara investirii Guvernului Citu, astfel ca, in loc sa avem astazi un guvern stabil, avem incertitudine, intreaga conducere a PNL in izolare si guvernarea lasata de izbeliste.

CORONAVIRUS. Conducerea PNL, autoizolata, dupa ce un senator a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban se va izola la Vila Lac I (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban anunta ca toata conducerea PNL va fi izolata. Orban se va autoizola la Vila Lac I. Decizia a fost luata dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost diagnosticat cu noul.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

SURSE: Presedintele Iohannis le-a transmis partidelor ca il va propune premier pe Ludovic Orban, aflat in autoizolare

Klaus Iohannis le-a spus partidelor parlamentare ca il v-a desemna premier tot pe Ludovic Orban, potrivit unor surse politice. Partidele incearca sa gaseasca o solutie pentru investirea unui guvern in situatia crizei cauzata de CORONAVIRUS.

Ludovic Orban: PNL nu merge la consultarile cu presedintele Iohannis

Ludovic Orban a anuntat ca nu va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni fiindca intreaga conducere PNL se va autoizola.

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

Oficial: Rezultate negative pentru Ludovic Orban si ministrii testati pentru COVID-19

Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atat pentru premierul Ludovic Orban, cat si pentru ministrii care s-au testat, dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )