Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban: Toti candidatii PNL de la alegerile locale, stabiliti pana in 7 martie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Toti candidatii PNL de la alegerile locale, stabiliti pana in 7 martie (VIDEO)

PNL va avea stabiliti totii candidatii de la alegerile locale la finalul saptamanii 1-7 martie, a afirmat Ludovic Orban, miercuri, la Palatul Cotroceni. De altfel, stiti foarte bine ca PNL a luat o decizie. continuă pe B1

Scrisoare deschisa catre Ludovic Orban a unui lider PNL Iasi: Nu stiu cum voi explica electoratului ca Mihai Chirica ar putea fi un posibil coleg de partid

Informatia potrivit careia Mihai Chirica ar urma sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL a dezbinat filiala locala. Ettiene Ignat, vicepresedinte PNL Iasi, adreseaza o scrisoare deschisa conducerii partidului, in care intreaba cum va explica electoratului liberal venirea primarului Mihai Chirica in PNL.

Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criza in PNL. Alegerile anticipate au esuat!

Bogdan Chireac a facut precizari, in direct, la Antena 3, despre situatia politica actuala si despre depunerea mandatului lui Ludovic Orban de la carma Guvernului.

Ludovic Orban anunta ca parlamentarii formatiunii vor participa la sedinta de investire

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca toti parlamentarii PNL vor participa la sedinta de investire a Guvernului, programata la ora 16. 00 si a facut apel la toti parlamentarii sa faca acelasi lucru.

Ludovic Orban anunta ca parlamentarii formatiunii vor participa la sedinta de investire a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca toti parlamentarii PNL vor participa la sedinta de investire a Guvernului, programata la ora 15. 00 si a facut apel la toti parlamentarii sa faca acelasi lucru.

PNL a decis. Ludovic Orban merge fara un nume de premier la Cotroceni

Conducerea PNL a decis sa nu aiba o propunere clara de premier, Ludovic Orban primind mandat sa mearga la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si sa sustina desemnarea pe care o va face seful statului.

Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, ca liberalii vor merge la consultarile de la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier. Avem totala incredere in presedintele.

Ludovic Orban: CCR se contrazice singura, iar deciziile sale arata de ani buni un partizanat sistemic in favoarea PSD (VIDEO)

PNL nu poate sa nu constate un partizanat evident in favoarea PSD, care a fost manifestat sistemic de ani buni in deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei, a declarat premierul interimar Ludovic Orban,.

Supriza pentru PNL. Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constitutionala

Curtea Constitutionala a decis ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala, potrivit unor surse din cadrul institutiei. Judecatorii CCR au admis sesizarea inaintata de presedintii celor doua camere.

Curtea Constitutionala: Exista conflict juridic privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier Iohannis trebuie sa faca o noua propunere. Nu se interzice nominalizarea lui Orban, daca strange majoritate parlamentara intreaga procedura se re

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, luni, ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL Ludovic Orban in functia de premier. Conform unui comunicat, CCR a stabilit ca presedintele nu a identificat o majoritate parlamentara din partea careia sa desemneze premierul, astfel ca seful statului trebuie sa faca o noua propunere. CCR nu interzice insa ca Iohannis sa il nominalizeze din nou pe Orban, cu conditia sa stranga o majoritate parlamentara in acest sens, sustin sursele citate. Decizia implica faptul ca procedura de desemnare a premierului se reia de la pasul 1, nominalizarea unui nou candidat.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )