Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban a trait in saracie in ultimul an. Prin declaratia de avere a premierului bate vantul

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a trait in saracie in ultimul an. Prin declaratia de avere a premierului bate vantul

Premierul Ludovic Orban si-a depus declaratia de avere si candideaza cu succes la titlul decel mai sarac sef al Guvernului din 1990 incoace. Potrivit documentului, presedintele PNL nu are terenuri, nu are. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, o prioritate

Premierul Ludovic Orban a declarat ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este o prioritate pentru Guvernul pe care il conduce. Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ludovic Orban si-a publicat declaratia de avere

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

LUDOVIC ORBAN: Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta, nu prin masuri cosmetice

Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, unul din obiectivele prioritare

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Nationala, la Alba Iulia, raspunzand intrebarii unui ziarist, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este unul dintre obiectivele prioritare.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )