Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban: Trebuie sa luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Trebuie sa luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban i-a anuntat pe reprezentantii industriei HoReCa, autorii unui protest in cur. continuă pe România Liberă

Orban: Am cerut sa fie analizata posibilitatea reluarii activitatii in spatiile inchise in aceasta saptamana luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban spune ca a cerut Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea pandemiei sa analizeze posibilitatea activitatii in spatiile inchise, precum restaurantele.

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor.

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

LUDOVIC ORBAN: Orice discutie legata de nivelul redeventelor sau alte taxe trebuie dictata de conjunctura economica

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Targu Jiu, ca orice discutie legata de nivelul redeventelor sau de alte taxe trebuie sa fie rationala si sa tina cont de conjunctura economica si de interesele Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )