Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, la Vaslui: PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, la Vaslui: PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european

Aflat in vizita la Vaslui, Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ziua de 9 mai a aratat felul in care sunt percepute partidele romanesti la nivelul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la Vaslui:PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european

Aflat in vizita la Vaslui, Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ziua de 9 mai a aratat felul in care sunt percepute partidele romanesti la nivelul Uniunii Europene.

Ludovic Orban: Adevarata putere este in mana fiecaruia. Romanii au glontele de argint cu care pot rapune dracii rosii care isi bat joc de Romania (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac, cu ocazia unui miting la Suceava, la adresa PSD pe care l-a numit un adversar ce isi bate joc de demnitarea romanilor si care foloseste orice poate pentru a.

Ludovic Orban: PPE va arata ca este pregatit sa continue programul de dezvoltare a Europei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Sibiu,ca la reuniunea Partidului Popular European PPE) se va defini o viziune clara asupra viitorului Europei si ca va pregati un program de asigurare a unei Europe unite.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

VIDEO LIVETEXT Mitingul anuntat de PSD la Iasi: Cateva mii de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor / in piata se afla circa 15.000 de simpatizanti pro-PSD (sursa - Ziarul de Iasi)

Cateva mii de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde va avea loc un miting PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 16:55 Liviu Dragnea a iesit din hotelul Traian pentru a urca pe scena amplasata in Piata Unirii. Pe Stefan cel Mare a explodat o petarda iar manifestantii anti PSD s-au imbrancit cu jandarmii. Boxele din Piata au fost date si mai tare Ziarul de Iasi)UPDATE 16:36 Protestatarii anti-PSD si cei pro-PSD s-au intersectat, au existat imbranceli intre cele doua tabere. Jandarmii nu erau prezenti in zonaUPDATE 16:00 Protestatarii sunt separati de Piata in care se afla simpatizantii PSD de doua randuri de garduri, intre care se afla jandarmi. Cei mai multi protestatari anti-PSD sunt pe Cuza Voda, dar sunt cateva sute si la cinema Victoria si pe esplanada de la hotel Unirea. De fiecare data cand intra in Piata cate un grup de simpatizanti PSD acesta este huiduit copios.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, moblizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor / in piata se afla circa 15.000 de simpatizanti pro-PSD

Cateva mii de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde are loc mitingul PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 17:32 Discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scenaUPDATE 16:55 Liviu Dragnea a iesit din hotelul Traian pentru a urca pe scena amplasata in Piata Unirii. Pe Stefan cel Mare a explodat o petarda iar manifestantii anti PSD s-au imbrancit cu jandarmii. Boxele din Piata au fost date si mai tare Ziarul de Iasi)UPDATE 16:36 Protestatarii anti-PSD si cei pro-PSD s-au intersectat, au existat imbranceli intre cele doua tabere. Jandarmii nu erau prezenti in zona.

VIDEO Mitingul anuntat de PSD la Iasi: Sute de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor

Cateva sute de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde va avea loc un miting PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, in care 15.000 de simpatizanti PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Seful PSD: Derbedei, o mana de oameni platiti bine

PSD a strans joi la mitingul din Iasi circa 15. 000 de simpatizanti, veniti cu autocarele in capitala istorica a Moldovei, intr-o piata care a fost inconjurata de cateva mii de protestatari anti-PSD - numiti de Liviu Dragnea derbedei - si care au scandat ore in sir deja celebrul PSD, ciuma rosie. ----------------UPDATE 18:01 Protestatarii care sunt tinuti la distanta de cei care au participat la mitingul PSD scandeaza Hotii!, Hotii! si ii fluiera pe cei care parasesc Piata. UPDATE 17:32 incepe discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scena.

VIDEO Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, in care 15.000 de simpatizanti PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Seful PSD: Derbedei, o mana de oameni platiti bine

PSD a strans joi la mitingul din Iasi circa 15. 000 de simpatizanti, veniti cu autocarele in capitala istorica a Moldovei, intr-o piata care a fost inconjurata de cateva mii de protestatari anti-PSD - numiti de Liviu Dragnea derbedei - si care au scandat ore in sir deja celebrul PSD, ciuma rosie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )