Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban, n vizita la Bruxelles; are programate ntlniri cu oficiali europeni si reprezentanti ai PPE

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, n vizita la Bruxelles; are programate ntlniri cu oficiali europeni si reprezentanti ai PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, efectueaza de marti pana joi o vizita la Bruxelles, context in care are programate intrevederi cu oficiali europeni si reprezentanti ai Partidului Popular European, informeaza un comunicat transmis Agerpres. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban s-a decis: Va depune o motiune de cenzura, dar nu stie cand

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca in mod sigur formatiunea pe care pe conduce va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara. Doar ca presedintele.

Ludovic Orban spune ca n mod sigur PNL va depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului si n actuala sesiune: Cautam momentul n care vor fi sansele cele mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, transmite News. ro.

Ludovic Orban, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Cu siguranta vom depune una

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara.

Ludovic Orban, reactie de ultim moment in scandalul Pilonului II de pensii. Ce pregateste PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza in scandalul legat de Pilonul II de pensii. El a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va demara o campanie nationala de informare si constientizare a cetatenilor.

Ludovic Orban denunta starea absolut catastrofala din sistemul de sanatate. Motiune impotriva Sorinei Pintea

Opozitia a mai luat la tinta un ministru al Cabinetului Dancila. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune saptamana viitoare o motiune impotriva ministrului.

Ludovic Orban: PNL va initia o campanie nationala de informare si constientizare cu privire la Pilonul II de pensii

Partidul National Liberal PNL) va initia o campanie nationala de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la rolul si importanta Pilonului II de pensii, a anuntat duminica, la Botosani, presedintele PNL, Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )