Libnet.ro
UNICEF

17:45

LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa facem corectii la Ordonanta 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa facem corectii la Ordonanta 114

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, a declarat, miercuri, la o conferinta desfasurata la Academia de Studii Economice, premierul Ludovic Orban, care a calificat acest act normativ drept criminal. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal Bugetul pe 2020 va fi dificil de facut

Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal. Vrem sa anulam toate taxele tampite; pe sistemul bancar, pe sistemul energetic. Cumparam gazul si energia electrica la pret aproape dublu fata de pretul la care e cumparata energia in Germania. Cum sa fii competitiv in asemenea conditii? Aici au adus reglementarile si politicile statului monopolist in domeniul energiei, a spus miercuri premierul Ludovic Orban la conferinta cu tema Buget si fiscalitate 2020: dinspre politica oficiala spre mediul de afaceri. El s-a referit copios la masurile mincinoase si perfide care au fost introduse in sistemul fiscal.

Premierul va analiza situatia miilor de oi inecate in Portul Midia. Ludovic Orban: ii vom elibera din functii pe cei responsabili (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va face o evaluare in privinta situatiei din Portul Midia, unde un vas s-a rasturnat avand la bord 22 de marinari si 14. 600 de oi, si va lua masurile ce se impun i.

Ce se va intampla cu OUG 114. Anuntul lui Ludovic Orban: E un act normativ criminal care creeaza probleme grave in toate domeniile

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114. Potrivit lui Orban, Guvernul va incerca sa realizeze corectii la Ordonanta 114, care este un act normativ.

Orban: Ordonanta 114, act normativ criminal. Anulam toate taxele tampite. Nu va fi apocalipsa daca se aplica legea pensiilor

Guvernul PNL va incerca sa anuleze toate taxele tampite introduse in principal prin Ordonanta 114, dar si supraacciza la carburanti, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, care a precizat ca nu va fi apocalipsa daca se va aplica legea pensiilor.

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea in Parlament pentru modificari la Ordonanta 114

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca, daca nu reuseste sa obtina majoritate parlamentara, Guvernul si-ar putea asuma raspunderea in Parlament pentru a aduce modificari la Ordonanta 114.

Ordonanta 114, modificata de Guvernul Orban. Ce se intampla pana la sfarsitul anului

Premierul Orban a anuntat faptul ca guvernul ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificarea Ordonantei 114. Ce s-ar putea schimba pana la finalul anului curent? Guvernul Orban modifica Ordonanta 1142018 Prim-ministrul Romaniei a sustinut faptul ca guvernul pe care-l conduce ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificare Ordonantei 114. Raspunsul opozitiei .

PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban explica ce urmeaza, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vor incerca sa mentina majoritatea creata la motiunea de cenzura si la investirea Guvernului sau, aratand ca vor exista discutii cu.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

Ludovic Orban, despre Legea pensiilor: Nu va fi nicio apocalipsa bugetara; nu vreau sa dau OUG in astfel de domenii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca aplicarea Legii pensiilor nu va duce la o apocalipsa bugetara si a afirmat ca nu doreste sa emita o ordonanta de urgenta in domenii vitale si sensibile.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )