Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovici Orban continua negocierile pentru formarea guvernului

România Liberă România Liberă,
Ludovici Orban continua negocierile pentru formarea guvernului

Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. continuă pe România Liberă

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Sfarsit de epoca in Israel? Netanyahu anunta ca renunta la formarea guvernului

Benjamin Netanyahu a anuntat luni ca renunta la formarea unui nou guvern, transmite AFP.

Orban, dupa negocierile cu Barna: Nu poate cere PNL lucruri pe care nu le poate oferi Din punctul meu de vedere mi s-a parut ca ne-am inteles

Ludovic Orban, a declarat, dupa negocierile cu USR in privinta sustinerii in Parlament a premierului desemnat, ca liberalilor nu li se pot cere lucruri pe care nu le poate oferi.

Barna ridica miza pentru sustinerea guvernului PNL: adoptarea pana maine a legilor cerute de USR Iesirea din criza nu este mandatul USR

USR cere punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a legii de abrogare a recursului compensatoriu si a celei privind alegerea primarilor si sefilor de consilii judetene in doua tururi. Daca nu se va realiza, inseamna ca nu avem majoritate, inseamna ca nu avem ce sa votam, a declarat Dan Barna. Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine introducerea pe ordinea de zi a proiectelor cerute de USR.

Ludovic Orban continua seria negocierilor inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

Ludovic Orban anunta conditiile pentru ca PNL sa sustina organizarea alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat, vineri, ca PNL sustine alegeri anticipate doar in anumite conditii. Si anume: un pact intre formatiunile politice care formeaza majoritatea, de a se angaja ca nu vo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )