Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lufthansa rezerva 300 mil. dolari pentru compensatii in urma tragediei din Alpi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lufthansa rezerva 300 mil. dolari pentru compensatii in urma tragediei din Alpi

Compania aeriana Lufthansa a anuntat ca societatile sale de asigurare au rezervat 300 de milioane de dolari pentru a acoperi eventualele compensatii acordate familiilor victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, de saptamana trecuta, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Lufthansa a rezervat 300 de milioane de dolari pentru compensatiile in urma tragediei din Alpi

Compania aeriana Lufthansa a anuntat marti ca societatile sale de asigurare au rezervat 300 de milioane de dolari pentru a acoperi eventualele compensatii acordate familiilor victimelor tragediei aviatice din Alpi.

Asiguratorii Germanwings au pus deoparte 300 de milioane de dolari pentru despagubiri in cazul prabusirii aeronavei in Alpi

Asiguratorii Germanwings au creat un fond de 300 de milioane de dolari pentru a acoperi cererile de despagubire rezultate in urma prabusirii aeronavei in Alpii francezi, informeaza hotnews. ro. Pot sa confirm.

Conpet va plati CFR Marfa 58 mil. euro pentru transporturi de titei

Compania Conpet Ploiesti COTE) va plati CFR Marfa, in urmatorii patru ani, 255,1 milioane de lei aproape 58 milioane de euro) pentru transportul titeiului si produselor petroliere.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )