Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lukoil Romania si Lukoil Bulgaria, implicate intr-un dosar DIICOT de evaziune fiscala. Procurorii au retinut cinci persoane

Hotnews Hotnews,
 Lukoil Romania si Lukoil Bulgaria, implicate intr-un dosar DIICOT de evaziune fiscala. Procurorii au retinut cinci persoane

DIICOT anunta ca retinut cinci persoane intr-un dosar de evaziune fiscala printr-un circuit de achizitie de bitum rutier in care sunt implicate Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania. continuă pe Hotnews

Lukoil Romania si Lukoil Bulgaria, implicate intr-un dosar DIICOT de evaziune fiscala / Procurorii au retinut cinci persoane / Grupul infractional ar fi fost sprijinit de Tampiza, fost sef al Lukoil

DIICOT anunta ca retinut cinci persoane intr-un dosar de evaziune fiscala printr-un circuit de achizitie de bitum rutier in care sunt implicate Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania. 42 Potrivit informatiilor HotNews. ro, reprezentantul Lukoil nominalizat doar prin initialele T. este Constantin Tampiza, fost sef in cadrul companiei.

Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania, implicate in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 9 milioane lei

ACTUALIZARE 21:30 Procurorii DIICOT au anuntat astazi ca Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania sunt implicate in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei, prin achizitii intracomunitare de bitum rutier, in care au fost retinute cinci persoane.

Compania Lukoil Romania, urmarita penal intr-un dosar de evaziune fiscala

Compania Lukoil Romania este urmarita penal alaturi de 14 persoane intr-un dosar de evaziune fiscala de 9 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al DIICOT. Cinci persoane au fost retinute.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei

Procurorii Serviciului Teritorial Bacau al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au facut perchezitii in Bucuresti si in sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei, in care este vizat si reprezentantul legal al SC Lukoil Romania SRL, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT.

Compania Lukoil Romania, urmarita penal de DIICOT pentru complicitate la evaziune fiscala

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala pentru Lukoil Romania, compania fiind acuzata de constituire si sprijinire a unui grup infractional si complicitate la evaziune fiscala. in acest.

Compania Lukoil Romania, urmarita penal de DIICOT

Compania Lukoil Romania ste urmarita penal de procurorii DIICOT, fiind acuzata de constituire si sprijinire a unui grup infractional si complicitate la evaziune fiscala. in aceeasi cauza sunt cercetate 13 persoane. Prejudiciul, estimat la peste 9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

Scrisoare comuna a ministrilor de externe din Romania, Bulgaria, Ungaria si Grecia pentru omologul lor din Ucraina

Sefii diplomatiilor din Romania, Bulgaria, Ungaria si Grecia isi exprima ingrijorarea fata de Legea invatamantului din Ucraina care elimina invatamantul in limba minoritatilor.

Scrisoare comuna a ministrilor de Externe din Romania, Bulgaria, Ungaria si Grecia pentru omologul lor din Ucraina

Sefii diplomatiilor din Romania, Bulgaria, Ungaria si Grecia isi exprima ingrijorarea fata de Legea invatamantului din Ucraina care elimina invatamantul in limba minoritatilor.

Surse: Firma Alka, vizata de perchezitiile DIICOT, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 50 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Ploiesti au efectuat, miercuri, mai multe perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care ar fi vizata firma Alka.

Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti fac, astazi, 19 perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala, in domeniul comertului cu materiale feroase si neferoase, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )