Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Adevărul Adevărul,
Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din Olanda a murit, la 72 de ani, lasand in urma o cariera cu repere notabile in istoria tarii sale. continuă pe Adevărul

I-a dat de gol pe Alex Velea si Abi Talent. Politicianul care a dezvaluit adevarata relatie dintre cei doi dusmani

Recent, Abi Talent a intrat in niste rafuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talentle-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca s-a intalnit cu Velea, intr-un centru comercial, iar cel din .

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

Bulgaria vrea sa aresteze trei cetateni rusi inculpati de otravirea omului de afaceri Emilian Ghebrev. Unul dintre inculpati figureaza in cazul Skripal

Bulgaria a emis joi un mandat european de arestare pe numele a trei cetateni rusi inculpati pentru otravirea unui om de afaceri local, a fiului sau si a unui angajat al sau in primavara anului 2015. Unul dintre cei trei inculpati figureaza in cazul Skripal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )