Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lumea fotbalului il plange pe Ilie Balaci

Online Sport Online Sport,
Lumea fotbalului il plange pe Ilie Balaci

Cele mai reprezentative personaje din fotbalul romanesc au reactionat dupa ce Ilie Balaci a incetat din viata, duminica dimineata, la varsta de 62 ani. continuă pe Online Sport

Lumea fotbalului l omagiaza pe Ilie Balaci

Oameni importanti din fotbalul romanesc, cluburile de fotbal, FRF si conducatori i-au adus un omagiu fostului international Ilie Balaci, care a incetat din viata, duminica, la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral.

Lumea fotbalului romnesc l omagiaza pe Ilie Balaci

Oameni importanti din fotbalul romanesc, cluburile de fotbal, FRF si conducatori i-au adus un omagiu fostului international Ilie Balaci, care a incetat din viata, duminica, la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral.

Ilie Balaci si cea mai trista noapte: cum a aflat ca nu va juca la EURO 1984. Nici nu mi s-a explicat

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. A fost un fotbalist exceptional, a carui cariera a fost curmata de o accidentare teribila.

Ilie Balaci, un geniu al fotbalului: La cati ani a debutat la nationala si cum a fost poreclit, ca antrenor, in lumea araba

In Romania nu mai exista, astazi, un fotbalist de nivelul lui Ilie Balaci, iar CV-ul stelar al acestuia vorbeste de la sine despre nivelul pe care l-a atins Minunea blonda.

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului, in stare de soc: A fost la meciul cu Serbia, arata bine

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. in urma cu o saptamana, el a asistat din tribune la meciul dintre Romania si Serbia.

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

VIDEO Ilie Balaci, un geniu al fotbalului: Faze magice din cariera sa si rezumatul meciului in care a distrus Italia

Ilie Balaci a adunat 65 de selectii si opt goluri in prima reprezentativa, fiind in Top 3 cei mai buni fotbalisti din istoria Romaniei, alaturi de Hagi si de Dobrin.

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

Mesajul lui Mircea Lucescu dupa moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci

Selectionerul reprezentativei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca Ilie Balaci, fostul sau elev de la Dinamo si echipa nationala a Romaniei, a fost unul dintre marile talente ale fotbalului nostru si in.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )