Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lumea muzicii, iN LACRIMI! O CELEBRA artista a murit! Fanii sunt distrusi (VIDEO)

B1 B1,
Lumea muzicii, iN LACRIMI! O CELEBRA artista a murit! Fanii sunt distrusi (VIDEO)

Privighetoarea din Timbuktu, pe numele real Khaira Arby, a murit la varsta de 59 de ani la Bamako, urmand sa fie inhumata luni. Cantareata, autoarea a mai multor cantece care celebrau revenirea pacii in. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii! O indragita artista s-a stins din viata

Celebra artista maliana Khaira Arby, supranumita privighetoarea din Timbuktusi autoare a mai multor cantece care celebrau revenirea pacii in nordul Mali, a murit duminica la Bamako, unde urmeaza sa fi.

CUTREMUR la PRO TV! COSMAR pentru celebrul CABRAL: Am murit! Fanii sunt in stare de soc

Celebrul prezentator Cabral a povestit de curand o experienta neobisnuita pe care a trait-o intr-un restaurant din Capitala. Din cauza unei confuzii, vedeta a dezvaluit ca a fost pusa intr-o situatie.

TRAGEDIE in lumea muzicii! Celebra cantareata s-a SINUCIS! Fanii sunt devastati

Jill Janus, solista a trupei Huntress, a murit la varsta de 43 de ani. Membrii trupei au anuntat pe Facebook ca artista si-a luat viata, screi bbc. Ea ar fi suferit de o boala mentala, problema despre.

BOMBA in TELEVIZIUNE! Anunt cumplit despre TEO TRANDAFIR : Despartirea doare! Fanii sunt in lacrimi (FOTO)

Celebra prezentatoareTeo Trandafir a postat pe pagina personala de Facebook un nou mesaj emotionant despre suferinta si tradare. Vedeta isi surprinde adesea fanii postand vorbe de duh si.

SOC in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit marele secret al vietii sale! IRINA LOGHIN nu a stiu niciodata asta! Fanii sunt uluiti

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, si-a surprins din nou fanii cu un mesaj emotionant in amintirea marelui compozitor roman Florin Bogardo, despre care artistul sustine ca.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )