Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lumina se aprinde pe autostrada urbana abia peste doua luni. Oficial CNAIR: S-au furat circa 4 kilometri de cabluri si sigurantele

Hotnews Hotnews,
 Lumina se aprinde pe autostrada urbana abia peste doua luni. Oficial CNAIR: S-au furat circa 4 kilometri de cabluri si sigurantele

Problema iluminatului pe autostrada urbana va fi rezolvata peste circa doua luni, dupa ce hotii au furat cativa kilometri de cablu electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat, a declarat Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Hotii au lasat noua autostrada urbana n bezna. Lumina ar putea reveni peste 6 luni

Jumatate din autostrada urbana, deschisa circulatiei chiar inainte de Craciun, este in intuneric. Pare greu de crezut, dar hotii au furat cablul electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat.

Autostrada Urbana, in bezna la nicio luna de la inaugurare. Hotii au furat 4 kilometri de cabluri

Jumatate din Autostrada Urbana este in bezna dupa ce hotii au furat aproape patru kilometri de cablu. Drumul a fost inaugurat chiar inainte de Craciun. Cum momentul furtului nu a fost stabilit, raspunderea.

Hotii au lasat noua autostrada urbana in bezna, dupa ce au furat cablurile de cupru de la reteaua electrica

Jumatate din autostrada urbana, deschisa circulatiei in luna decembrie 2018, este in bezna, dupa ce hotii au furat cablul electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat, potrivit stirileprotv. ro .

BVB Aprecieri de peste doua procente pentru toti indicii BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat o evolutie pozitiva in sedinta de tranzactionare de vineri, toti cei noua indici ai bursei locale incheind ziua pe plus, cu aprecieri de peste doua procente, in conditiile in care rulajul inregistrat in ultima sedinta de saptamana trecuta a fost de 43,88 milioane de lei, in apropierea rulajului mediu zilnic consemnat anul trecut, de 46 milioane de lei.

Isarescu: Roborul scade de vreo doua luni incoace, nu are nicio legatura cu taxa pe lacomie

Indicele Robor scade de doua luni, in contextul in care anticipatiile inflationiste au fost in scadere inca din vara anului trecut, iar aceasta scadere nu are legatura cu taxa pe lacomie, anuntata recent de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, marti, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

O dadaca a omorat un bebelus de doua luni si i l-a dus mamei, spunandu-i ca doarme

Marissa Tietsort, o dadaca in varsta de 28 de ani din Statele Unite, a ucis un bebelus de doar doua luni si a pacalit-o pe mama lui ca micutul doarme. Tanara a asezat trupul neinsufletit al copilului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )