Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lumina Sfanta a ajuns in Romania si a fost preluata de catre reprezentantii eparhiilor din tara. Va fi distribuita si la domiciliile credinciosilor care au cerut-o

Adevărul Adevărul,
Lumina Sfanta a ajuns in Romania si a fost preluata de catre reprezentantii eparhiilor din tara. Va fi distribuita si la domiciliile credinciosilor care au cerut-o

Lumina Sfanta a ajuns, sambata seara, in Romania, cu o aeronava care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Delegatia condusa de PS Timotei Prahoveanul a ramas pentru cateva minute pe aeroport pentru a distribui Lumina reprezentantilor eparhiilor din tara. continuă pe Adevărul

VIDEO Delegatia Patriarhiei Romane a primit Lumina Sfanta

Delegatia Patriarhiei Romane a primit Sfanta Lumina care va ajunge sambata noapte in toate parohiile din tara, continuand astfel traditia inceputa din 2008, chiar daca distribuirea se va face in conditii speciale, anunta agentia de stiri a Patriarhiei Romane, Basilica. ro. Lumina Sfanta a coborat la Biserica Sfantului Mormant sambata, 18 aprilie, in jurul orei 13:50 intr-o ceremonie restransa, fara participarea credinciosilor. Tot in conditii exceptionale impuse de pandemie, Lumina Sfanta a fost distribuita catre delegatii Bisericilor Ortodoxe. Acestia nu au coborat din aeronave, ci au asteptat sa primeasca Lumina adusa de la Mormant prin intermediari intr-un convoi special insotit de politie si armata.

VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa sambata seara in tara, pentru a 12-a oara consecutiv, cu un avion special, de catre o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

UPDATE Lumina Sfanta a ajuns in Romania si va ajunge la credinciosi in conditiile speciale prevazute de acordul pentru Paste incheiat intre MAI si BOR

UPDATE Lumina Sfanta a ajuns in Romania sambata, in jurul orei 18:15, iar delegatia condusa dePS Timotei Prahoveanul a ramas pentru cateva minute pe Aeroportul International Henri Coanda.

Cum va ajunge Lumina Sfanta de la Ierusalim in Romania, in contextul coronavirusului

Lumina Sfanta sau focul haric, minune care se intampla in fiecare an laBiserica Sfantului MormantdinIerusaliminSambata Mare, ziua dinainteaPasteluiOrtodox, ajunge.

VIDEO FOTO Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost preluata de pe aeroportul Timisoara de mitropolitul Banatului

Mitropolitul Banatului, iPS Ioan Selejan, a preluat Lumina Sfanta de la Ierusalim, care a fost adusa pe Aeroportul Timisoara cu avion de mici dimensiuni.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania, sambata seara.

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim Slujba a fost tinuta fara pelerini din cauza epidemiei de coronavirus.

Crestinii ortodocsi asteapta sa se aprinda lumina sfanta la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea este trimisa in tari din intreaga lume. 04 La Ierusalim se afla o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de Episcopul vicar Timotei Prahoveanul, care va aduce in aceasta seara Lumina Sfanta pentru a fi distribuita in parohiile din tara. 50 Lumina sfanta a fost aprinsa. Slujba de la Sfantul Mormant a fost tinuta fara pelerini. Preotii asteapta afara sa primeasca lumina.

Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim. Ceremonialul s-a desfasurat fara pelerini (VIDEO)

Lumina Sfanta s-a aprinssambata la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial, vechi de sute de ani. Milioane de crestinii ortodocsi din toata lumea au asteaptat sa se aprinda lumina sfanta la Biserica.

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Sfantului Mormant, din Ierusalim VIDEO

Lumina Sfanta s-a aprins la ora 13. 50 in Biserica Sfantului Mormantt din Ierusalim, de unde va fi tr.

Parintele Petru din Suceava, mesaj impresionant: Lumina Sfanta ridica boala si suferinta, e adusa de voluntari si nu cred ca e rau. Curierii ne lasa pachete zilnic

Parintele Petru din Suceava a facut o marturie impresionata, miercuri seara, la Antena 3. Preotul sustine ca Lumina Sfanta adusa de voluntari doar bucura inimile oamenilor. Nu e asa o rautate decat curierii care vin zi de zi la usile noastre si ne aduc pachete, a mai spus parintele.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )