Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lumina sfanta de Paste, adusa in tara cu avionul. Patriarhul Daniel va oferi Lumina la slujba de inviere de la Catedrala patriarhala

B1 B1,
Lumina sfanta de Paste, adusa in tara cu avionul. Patriarhul Daniel va oferi Lumina la slujba de inviere de la Catedrala patriarhala

Sfanta Lumina de Paste s-a aprins la Ierusalim si a ajuns in tara noastra. in aceasta seara, lumina va fi adusa la Bucuresti de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de Preafericitul Parinte Timotei. continuă pe B1

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa sambata seara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel. Delegatia va fi condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul. Patriarhul Daniel va oferi Lumina Sfanta clerului si credinciosilor prezenti la slujba de Inviere oficiata la Catedrala patriarhala de la ora 24,00.

Lumina Sfanta de Paste s-a aprins la Ierusalim

Sfanta Lumina de la Ierusalim s-a aprins, sambata, in jurul orei 14. 15, dupa aproape cinci minute de la intrarea in Mormantul Sfant a Patriarhului Ierusalimului, Teofil al Treilea, si a fost impartita clericilor si credinciosilor aflati in Biserica Invierii care adaposteste Sfantul Mormant. Procesiunea pentru coborarea Luminii Sfinte a inceput la Ierusalim in jurul orei 13. Biserica Sfantului Mormant a fost inconjurata de trei ori, dupa care Patriarhul Ierusalimul, insotit de mai multe delegatii, s-a indreptat spre Sfantul Mormant, trecand printre cei aproape 5. 000 de oameni, care au reusit sa patrunda in biserica.

Cand ajunge in Romania Lumina Sfanta de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in Romania in aceasta seara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane. Avionul aterizeaza pe aeroportul Otopeni in jurul orei 19.

UPDATE. Lumina Sfanta a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta a fost adus in Romania de o delegatie a Patriarhiei Romane---Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim si va fi adusa in Romania in aceasta seara. O delegatie a Patriarhiei Romane va.

Patriarhul Daniel: Credinta in inviere este izvor de lumina si putere spirituala

Credinta in inviere este izvor de lumina si putere spirituala pentru a marturisi in lume adevarul, afirma Patriarhul Daniel in Pastorala de Paste.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti pentru sarbatoarea Invierii

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, de catre delagatia Patriarhiei Romane, pentru al saptelea an consecutiv, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de Inviere. Delegatia Patriarhiei Romane a ajuns pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, in jurul orei 20:00, cu o intarziere de aproximativ o ora, din cauza ca a decolat tarziu de la Ierusalim, dat fiind numarul mare de delegatii care au mers sambata sa ia lumina de la Mormantul Sfant.

Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim si va fi adusa in Romania in aceasta seara. O delegatie a Patriarhiei Romane va veni cu un avion special in jurul orei 19:00. De la aeroport, Lumina de la.

Lumina Sfanta, transportata cu un avion de la Aeroportul Tuzla. Pilotii constanteni merg de la Bucuresti la Timisoara

Biserica a intrat in secolul 21. Lumina sfanta ajunge mai repede la credinciosi cu ajutorul avioanelor din Constanta. Pilotii Regional Air Services - Aeroportul Tuzla sunt cei care vor merge cu preotii care vin de la Ierusalim.

Lumina Sfanta de la Ierusalim vine la Suceava cu masina

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge, sambata seara, in judetul Suceava, cu un avion pana la Bacau, de unde va fi preluata de masini, in conditiile in care aeroportul este in modernizare, au anuntat autoritatile locale, informeaza Mediafax.

Lumina Sfanta - fosfor alb sau minune divina?

Lumina Sfanta e un asa-zis miracol al crestinatatii, care are loc in fiecare an la Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, in Sambata Mare, care precede Pastele. Originea ei e considerata de crestini miraculoasa, dar exista si explicatii mai concrete asupra ei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )