Libnet.ro
UNICEF

00:07

Luna, asa cum nu poate fi zarita de pe Terra. Vezi aici imagini spectaculoase

Antena3 Antena3,
Luna, asa cum nu poate fi zarita de pe Terra. Vezi aici imagini spectaculoase

Oamenii de stiinta de la NASA au realizat o filmare spectaculoasa in care vei descoperi Luna, satelitului natural al Pamantului, intr-un alt mod. Noile imagini arata cum se roteste cel mai apropiat vecin al. continuă pe Antena3

Chris Brown a amanat lansarea albumului X pentru luna decembrie! Vezi aici data lansarii materialului!

Echipa Breezy este nevoita sa mai astepte. Programat initial pentru lansare pe data de 19 noiembrie, din motive necunoscute publicului albumul X va poposi pe trei decembrie pe rafturile magazinelor. Stiind ca multi fani vor fi dezamagiti de lucru, Chris Brown a anuntat acum cateva ore ca le pregateste o mica surpriza si anume ca .

Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Noua Mariah Carey, asa cum a fost numita de presa de peste Ocean, a fost prezenta pe 15 octombrie pe scena cunoscutului show al lui Jimmy Kimmel, artista incantand audienta cu doua dintre recentele sale single-uri, Right There, respectiv The Way. Simpatica Ariana Grande a purtat o rochita scurta neagra stralucitoare, a avut o coafura .

Jay-Z a lansat documentarul Made In America! Vezi aici intreg filmul!

Documentarul, realizat in regia lui Ron Howard si produs de catre Jay-Z insusi, a avut premiera luna trecuta la Festivalul de Film de la Toronto, acesta fiind filmat in timpul inaugurarii festivalul de muzica Made In America anul trecut in Philadelphia. Documentarul cuprinde momente filmate atat pe scena festivalului, cat si in backstage, dar si .

HOT! Future si Miley Cyrus colaboreaza pentru piesa Real And True! Vezi aici fotografii de la filmarile clipului!

Incepem prin a va spune ca noul single marca Future, intitulat Real And True, in colaborare cu Miley Cyrus,nu a fost inca dezvaluit. Insa maine, 18 octombrie, conform informatiilor pe care le avem, ar urma sa aiba loc atat premiera piesei, cat si cea a clipului sau oficial. Real And True este cel de-al treilea .

Sophie Ellis-Bextor a inceput promovarea albumului Wanderlust! Vezi aici un trailer al materialului!

Acum putin timp aveam sa aflam faptul ca talentata artista britanica ne va incanta din nou cu prezenta sa in peisajul muzical, urmand ca pe 20 ianuarie 2014 Sophie Ellis-Bextor sa isi lanseze cel de-al cincilea material din cariera, intitulat Wanderlust. Dupa ce am vazut cum arata coperta si care sunt titlurile pieselor incluse pe .

Miley Cyrus a cantat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la show-ul lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentele artistei!

Miley Cyrus continua apriga promovare a noului sau album, Bangerz, acceptand sa apara ca invitata intr-unul dintre cele mai celebre show-uri din lume si anume The Ellen DeGeneres Show. In cadrul editiei care s-a transmis vinerea trecuta fosta vedeta Disney a interpretat live hitul Wrecking Ball, dar si o versiune acustica a single-ului We Cant .

Sophie Ellis-Bextor va lansa un nou album Wanderlust! Vezi aici coperta si tracklistul materialului!

Talentata artista britanica va reveni in atentia publicului cu cel de-al cincilea material din cariera sa, intitulat Wanderlust, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2014 sub aripa caselor de discuri Douglas Valentine Ltd si EBGBs. Acum putin timp Sophie Ellis-Bextor a dezvaluit online atat coperta, cat si tracklistul viitorului album. Pe coperta cantareata apare .

Cher si Ellie Goulding au cantat live la X Factor UK! Vezi aici momentele artistelor!

Editia din UK a celebrului show de talente a dat startul etapei de eliminari in acelasi timp, spre deliciul spectatorilor si telespectatorilor, incepand a fi adusi pe platoul emisiunii cei mai cool artisti ai momentului pentru a incanta audienta cu hiturile lor. Primele pe lista au fost veterana Cher si talentata Ellie Goulding, cele doua .

HOT! Katy Perry a interpretat live piesele Roar si Walking On Air la Saturday Night Live! Vezi aici momentele artistei!

Introdusa in scena de catre actorul Bruce Willis, gazda celei mai recente editii a celebrului show, Katy Perry a incantat audienta cu doua dintre ultimele sale piese lansate, Roar si Walking On Air. Daca pentru Roar a adoptat un look salbatic si pare a fi adus jungla lui Tarzan pe platoul emisiunii, pentru Walking On .

Avril Lavigne si Chad Kroeger vor lansa clipul piesei Let Me Go pe 15 octombrie! Vezi aici un scurt teaser!

Duetul celor doi soti, inclus pe cel de-al cincilea album al lui Avril Lavigne, va fi de maine un single cu acte in regula care va beneficia de un clip oficial. Let Me Go a fost dezvaluit publicului pe sapte octombrie si iata ca la aproximativ o saptamana diferenta fanii celor doi artisti se vor .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )